Såld

YTTERBY / YTTERBY - NORDTAG - NORDTAGSGATAN 155

Nordtagsgatan 155

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 375 000 kr
Boarea
55 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Sverigehuset Nordtag Lund

Nyproducerad tvåa med egen mindre trädgård mot sydväst! Uteplats på både fram- och baksida! Trygg BRF då föreningen har ett räntetak på sina lån närmsta 3-5 åren. Inga avgiftshöjningar planeras därav. Trevlig planlösning med vinkelkök som är öppet mot vardagsrummet. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vid entrén till bostaden finns ett utvändigt förråd om cirka 4,3 kvm och jämte finns plats för cykelparkering under tak. Har du bil finns det en plats att hyra om 400 kr/mån om du så önskar!

I norra delen av Nordtag skapar Sverigehuset med NCC som byggentreprenör Nordtag Lund. Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående av 23 radhus och 40 lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. Området blir en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort.

Smått unikt för BRF Nordtag Lund är att föreningen från tillträdet och framåt har 3-5 års räntetak varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen de inledande 3-5 åren.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet att boka visning.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 375 000 kr
Boarea
55 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
1/2
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
798 508 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Interiör
Interiör : I norra delen av Nordtag skapar Sverigehuset med NCC som byggentreprenör Nordtag Lund. Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående av 23 radhus och 40 lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. Området blir en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort.

Smått unikt för BRF Nordtag Lund är att föreningen från tillträdet och framåt har 3-5 års räntetak varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen de inledande 3-5 åren.

Säljaren söker nu ny köpare som kan överta köpet då ursprunglig köpare fått ändrade förutsättningar. Ny köpare kommer överta gjorda tillval på samma villkor likt den första köparen. Under dokument ser ni gjorda tillval samt kostnad för dessa (53 827 kr). Annonserat pris är inklusive dessa tillval.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet att boka visning.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 798 508 kr
Total driftkostnad
958 kr/månad
Elektricitet
733 kr/månad
Försäkring
225 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon enligt ekonomisk plan och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Bostadsägaren tecknar själv avtal för el och försäkring.
Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburna element.
Hiss
Nej
Namn
Brf Sverigehuset Nordtag Lund
Om föreningen
BRF Nordtag Lund är en nystartad föreningen med 63 stycken bostäder i Ytterby, strax utanför Kungälv. Smått unikt för föreningen är att från sista tillträdet i slutet av 2023 och 3-5 års framåt har föreningen ett räntetak på föreningslån som månadsavgiften är baserad på varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen som det är idag Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående bostadsrätts-radhus och bostadsrätts-lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. BRF Nordtag Lund är en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort. Merparten av föreningens omgivning är bilfri och jämte föreningen har Kungälvs kommun byggt en större lekpark i naturen, perfekt mötesplats för föreningens yngsta medlemmar. Parkering finns att hyra till en kostnad om 400 kr/mån. Laddmöjlighet erbjuds som tillval. Opalen Fastighetsförvaltning AB sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen för föreningen.
Andel i BRF
1.1646 %

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson