Hitta rätt lokal med SpaceMatch®

Genvägen till era nya lokaler

Vuxit ur det gamla kontoret? Eller planerar ni att flytta hela verksamheten mer centralt? Med innovativa lösningar som SpaceMatch® hittar vi snabbt lokaler som passar era behov. Eller testa SpacePremium® och upptäck ett helt exklusivt utbud av lokaler som endast förmedlas genom oss. Med NewSpace® kan ni även få förtur till spännande nyproduktioner på attraktiva adresser. Som nästa generations lokalförmedlare har vägen till era nya lokaler aldrig varit rakare. Testa du med!

road
form-block-img

Missa aldrig en bra lokal

Genom vårt nyhetsbrev blir du inspirerad, utbildad och först med att få information om nya projekt och unika lokaler.

*” anger obligatoriska fält

Jobba hos oss

Vill du vara med och lägga grunden för framtidens mäklarbyrå inom nyproduktion? Ingå i ett kreativt team som vill leda bostadsutvecklingen i en positiv riktning? Vi erbjuder en arbetsplats med schyssta villkor och är alltid på jakt efter fler nytänkare. Som du. Vi hörs!

Ledig tjänstHeltid

Göteborg

Lokalförmedlare

Lokalförmedlare och fastighetsrådgivare i Göteborg.

PraktikHeltid

Göteborg

Praktik

Varje år tar vi emot studerande som vill lära sig mer om fastighetsbranschen. Vi uppskattar och hoppas att du som studerar till mäklare eller uthyrare ser oss som din framtida arbetsgivare. Vi är ett nytänkande bolag som utmanar och förändrar vår bransch, steg för steg. Och kanske är det du som är en framtida kvadrat?