En helt nytänkande mäklarbyrå

Hämmas man i sin utveckling har man egentligen bara två val. Att tyst fortsätta i gamla spår, eller helt rita om planlösningen med förhoppningen att skapa något nytt. Nyfikna som vi är valde vi att göra det senare. Och tur var väl det, för bara efter några år kan vi nu stolt kalla oss för Storgöteborgs ledande mäklare inom nyproduktion. Vi har dessutom hunnit växa och förmedlar nu även succession och kommersiella fastigheter.

Vi grundades 2016 med visionen att utmana vår bransch – både i hur vi på nya sätt kan utveckla försäljningen av bostäder, men även hur vi kan omdefiniera arbetsmiljön och villkoren för oss som mäklare. Och resultatet talar för sig själv. Med en rad nya strategiska metoder och digitala verktyg till hands har vi gång på gång lyckats överträffa våra försäljningsmål och hållit en låg personalomsättning.

Samtidigt har vi även lyckats skapa en rättvis, härlig och smått unik företagskultur där gränserna mellan kunder, kollegor och nära vänner snabbt suddas ut. För vi tror på att om man trivs där man är och arbetar som ett team kommer man orka gå den där extra milen som i slutändan gör skillnaden. Blivande kund eller ny kollega? Välkommen till oss.

Ett högst personligt mäkleri

Ena dagen säljare, nästa köpare. Att bryta upp och byta boende är en omtumlande upplevelse. Under några intensiva veckor kommer du att arbeta nära mäklaren, där personkemi, trygghet och transparens blir avgörande faktorer för ett lyckat samarbete. Bollplanket vid svåra beslut, den tuffa förhandlaren som skyddar dina intressen och den engagerade vännen som har svaren.

För det är när man är som mest sårbar som de starkaste banden binds. Det vet vi. Efter tusentals förmedlade bostäder fortsätter nämligen våra första kunder att höra av sig när det väl blir dags igen. Och igen. För är det något vi tror på så är det att skapa fina relationer mellan kunder och kollegor. Det är de där mjuka värdena som aldrig syns på kvittot, men som i slutändan gör att din viktigaste affär blev en enklare och rent av rolig upplevelse.

DSC_1578_compressed

Tänker du också utanför kvadraten?

Är du en slipad pärla som uppskattar högt i tak, lysande framtidsutsikter, goda kommunikationer och ett arbetsliv i konstant söderläge? Nog för att vi faktiskt erbjuder allt det, men hos oss lägger vi gärna de gamla flosklerna åt sidan. Om du istället letar efter ett härligt gäng nytänkande mäklare som vill leda vår bransch i en positiv riktning – är du mer än välkommen till oss.

För ser man sina kollegor som sin starkaste resurs tar man också deras välmående på största allvar. Därför är vi måna om att skapa en kultur och miljö där alla kan trivas och utvecklas. En plats där du inte måste vara – utan snarare vill vara. Det kan innebära att sent på kvällen få hjälp eller avlastning med svåra juridiska frågor, eller coachning i hur du bättrar på dina färdigheter inför kontorets nästa padelturnering. I vår egen whatsapp-grupp Kvadraterna finns (nästan) inga filter.

Att vi även erbjuder den trygghet som en grundlön, pensionssparande, friskvårdsbidrag och personalförsäkringar skänker ser vi mer som en självklarhet och en förutsättning för att du ska trivas hos oss. För om du mår bra idag, kommer du antagligen göra ett bättre jobb imorgon. Och det är så vi vinner i längden. Hör av dig så bokar vi in en visning av din nya arbetsplats.

Jobba hos oss

Vill du vara med och lägga grunden för framtidens mäklarbyrå inom nyproduktion? Ingå i ett kreativt team som vill leda bostadsutvecklingen i en positiv riktning? Vi erbjuder en arbetsplats med schyssta villkor och är alltid på jakt efter fler nytänkare. Som du. Vi hörs!

Ledig TjänstHeltid

Göteborg

Fastighetsmäklare Nyproduktion – Göteborg

Äntligen kan vi erbjuda en tjänst som nyproduktionsmäklare i vårt marknadsledande team på Nya Kvadrat Nyproduktion i Göteborg! En unik mäklartjänst dedikerad åt förmedling av enbart nyproducerade bostäder.

Ledig tjänstHeltid

Göteborg

Fastighetsmäklare – förmedling av befintliga bostäder (villa/BR)

Nu breddar vi oss ytterligare och tar oss an Göteborgs befintliga bostäder! Vi söker dig som delar vår vision av en ny typ av mäklartjänst som är till fördel för både mäklare, säljare och köpare.

Ledig tjänstHeltid

Göteborg

Lokalförmedlare

Lokalförmedlare och fastighetsrådgivare i Göteborg.

Ledig tjänstHeltid

Stockholm

Fastighetsmäklare/Delägare Nyproduktion – Stockholm

Nu tar vi det efterlängtade steget och startar upp Nya Kvadrat Mäklarbyrå i Stockholm! En unik mäklartjänst dedikerad åt förmedling av nyproducerade bostäder.

Ledig tjänstHeltid

Malmö

Fastighetsmäklare/Delägare Nyproduktion – Malmö

Nu tar vi det efterlängtade steget och startar upp Nya Kvadrat Mäklarbyrå i Malmö! En unik mäklartjänst dedikerad åt förmedling av nyproducerade bostäder.

PraktikHeltid

Göteborg

Praktik

Varje år tar vi emot studerande som vill lära sig mer om fastighetsbranschen. Vi uppskattar och hoppas att du som studerar till mäklare eller uthyrare ser oss som din framtida arbetsgivare. Vi är ett nytänkande bolag som utmanar och förändrar vår bransch, steg för steg. Och kanske är det du som är en framtida kvadrat?