Från sälj & flytt. Till någonting nytt.

Känns en bostadsaffär som ett stort och jobbigt projekt? Eller är du oroad över hur en ostadig marknad kommer att påverka försäljningen? Lugn. Oavsett var du är i processen hjälper vi till att hitta ditt nya drömhem. Samtidigt skapar vårt team av mäklare, stylister och fotografer de bästa förutsättningarna inför försäljningen av din befintliga bostad. Resultatet blir en trygg och sömlös upplevelse där det svåraste du behöver klura över är hur du ska inreda ditt nya hem. Välkommen till en lite skönare och mer personlig fastighetsförmedling.

Majorna

Premium för alla. Utan krusiduller.

Milslånga kundregister, smarta paketlösningar och skyhög värdering? Fint på pappret, men en klen tröst när bostaden inte blir såld. Med en marknad i ständig förändring kravs det nya, innovativa metoder för att bäst förmedla bostäder. Vi kallar det Premium för alla – en skräddarsydd och unik lösning där du och din bostad får den uppmärksamhet som ni förtjänar.

Tillsammans identifierar vi säljargumenten du missat och hittar möjligheterna spekulanterna söker. Sedan låter vi Göteborgs främsta kreatörer visualisera och paketera din bostad på bästa vis. När annonsen är klar använder vi knivskarpa kampanjverktyg i flera digitala kanaler för att nå ut till aktivt sökande intressenter. Exklusiv visning, transparent budgivning och allt pappersarbete ordnar vi med också. Rätt bra, eller hur?

Varför Nya Kvadrat Mäkleri?

Premium for alla

Ett stort slott, eller din underbart välplanerade etta? Vi gör ingen skillnad. På Nya Kvadrat tycker vi nämligen att alla bostäder förtjänar att presenteras och marknadsföras på bästa sätt. För med en tydlig strategi och omsorgsfull styling och fotografering brukar nämligen både intresset och försäljningen gå som en dans. Det innebär inte bara en trygghet för dig, utan även det där extra budet som i slutändan gör hela skillnaden. Premium, helt enkelt.

Vi skapar intresse

Massutskick till ett gammalt köparregister, Hemnet och en printannons i fönstret? Glöm det. Tuffare tider ställer högre krav på oss. Att hitta köpstarka spekulanter behöver inte vara svårt – bara man vet var man ska leta. Därför har vi investerat i digitala kampanjverktyg som arbetar parallellt i flera olika kanaler och sociala medier för maximal exponering. Vi har också en rad kunder som står mellan bostäder och som vi gärna matchar med din bostad.

Annonser som sticker ut

När spekulanter redan innan visningen börjat inreda och flytta väggar så vet vi att vi har lyckats. Men hur skapar man en dröm? Resan börjar redan vid annonsen. Exempelvis hittar vi inte bara en fotograf. Vi vet redan vem som är bäst på att ljussätta och fånga just din bostad på bästa vis. Tillsammans med ett team av stans bästa mäklare, kreatörer och stylister ser vi till att din bostad blir mer än ett objekt. Det blir någons nya dröm.

Sälj din bostad med oss

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare Västra Centrum

Delägare

julia_albinsson

Zara Ek

Fastighetsmäklare Västra Centrum

Delägare

zara_ek

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare Västra Centrum

tilde_aurbakken

Gabriella Hjorth

Fastighetsmäklare Storgöteborg

gabriella_hjorth_web

På jakt efter ny lokal? Eller ny hyresgäst?

På Nya Kvadrat Kommersiellt har vi utvecklat en ny affärsmodell och en rad innovativa produkter som kommer hjälpa oss att förändra branschen från insidan. Genom att lyfta våra uppdragsgivares lokaler till en ny nivå kan nästa hyresgäst lättare se lokalens möjligheter och verkliga potential. Det är så vi skapar ett mervärde för dig som fastighetsägare och dig som söker efter er nästa drömlokal. Välkommen till en lite mer nytänkande lokalförmedlare!

Kontorshotell-och-coworking-3840x3840
3-3840x3840

Din nästa säljorganisation?

Som du kanske märkt skiljer vi oss lite från vanliga mäklarbyråer. Nya Kvadrat Nyproduktion erbjuder strategisk rådgivning genom hela processen – från områdeskännedom vid markköpet till överlämningen av nycklarna. Vi arbetar dagligen med stora och små bostadsutvecklare och kan enkelt skräddarsy uppdraget efter era förutsättningar eller hur långt ni redan kommit. Så medan ni cementerar husgrunden, bygger vi upp drömmen hos kunderna om att en dag bo där.

Resultatet? Flest antal sålda nyproducerade bostäder i Storgöteborg och långvariga samarbeten med flera av de största bostadsutvecklarna.

Välkomna till en helt nytänkande mäklarbyrå!