Dags att förändra en hel bransch, igen!

Med nytänkande idéer och ett helt nytt sätt att förmedla nyproducerade bostäder grundades Nya Kvadrat Mäklarbyrå som en utmanare till en föråldrad bransch. Något som idag gjort oss till Storgöteborgs ledande mäklarbyrå inom nyproduktion. Men medan vi på bostadssidan tagit stora steg för att göra objektet till hjälten, har den traditionella förmedlingen av kommersiella lokaler i princip stått stilla. Därför har vi utvecklat en ny affärsmodell och en rad innovativa produkter som kommer hjälpa oss att än en gång förändra branschen från insidan. För genom att lyfta våra uppdragsgivares lokaler till en ny nivå kan nästa hyresgäst lättare se lokalens möjligheter och verkliga potential. Det är så vi skapar ett mervärde för dig som fastighetsägare och dig som söker efter er nästa drömlokal. Välkommen till en lite mer nytänkande lokalförmedlare.

Nya Kvadrats lokalförmedlare på en gruppbild på deras kontor.

Varför Nya Kvadrat kommersiellt?

Genom en helt ny affärsmodell och de innovativa produkterna; SpaceMatch®, SpacePremium® och NewSpace® ökar vi möjligheterna till minskade vakanser. Och med personligt engagemang, expertkompetens och lång erfarenhet i fastighetsbranschen lyfter vi våra kunder till nästa nivå – oavsett om ni äger lokaler eller söker en. Upptäck alla våra tjänster!

spacematch
SpaceMatch®

Matchar hyresgäster med rätt lokaler.

spacepremium
SpacePremium®

Konceptualisering, presentation och marknadsföring av lediga lokaler som ni aldrig sett dom förut.

newspace
NewSpace®

En unik tjänst för nyproduktioner. Speciellt framtagna förmedlingstekniker och metoder som lättare konverterar kunderna.

Från planeringsbräde till tillträde

Som ni kanske märkt skiljer vi oss lite från traditionella lokalförmedlare. Vi erbjuder nämligen även strategisk rådgivning genom hela processen i de fall där det byggs nya lokaler – från områdeskännedom vid markköpet till överlämningen av nycklarna. Genom att komma in tidigt i projekteringen kan vi bistå med dagsfärska marknads-, målgrupps- och prisanalyser som säkerställer att era lokaler matchas med målgruppens behov, önskemål och ekonomiska förutsättningar.

Baserat på vårt grundliga förarbete hittar vi sedan en anpassad marknads- och förmedlingsstrategi för lokalerna. Nya Kvadrat Kommersiellt arbetar dagligen med stora och små fastighetsutvecklare och kan enkelt skräddarsy uppdraget efter era förutsättningar och beroende på vart ni befinner er i projektet. Och medan ni fortsätter att utveckla er affär så bygger vi upp drömmen hos kunderna om att en dag verka i era lokaler.

Kontakta oss

Christian Ulkner

VD Kommersiellt

Delägare

christian-ulkner

Max Carlsson

Lokalförmedlare

max_carlsson

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

emma_bergsten_web2

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Föräldraledig

emilia_drotty

Rikard Reutherborg

Lokalförmedlare

Rikard_Reutherborg_lowres