SpacePremium®

Ni som fastighetsägare ser värdet och den otroliga potentialen i er lokal. Det gör vi också. Men tyvärr ges inte kunden alltid rätt förutsättningar att varken hitta er lokal eller se det vi ser. För er har vi tagit fram SpacePremium®*, en tjänst som gör det möjligt att låta era lokaler få komma till sin fulla rätt – oavsett om den i nuläget står tom med dålig belysning eller redan inhyser en hyresgäst. Med professionell 3D visualisering av lokalen, strategisk marknadsföring och datadrivna insikter maximerar vi möjligheterna att matcha er lokal med er nästa hyresgäst.

*SpacePremium® är en tjänst för de uppdragsgivare som erbjuder exklusivitet.

Hur vi paketerat SpacePremium®

Digital Staging™

Dagligen ser vi fantastiska lokaler med en otrolig potential. En potential som hyresgäster tyvärr lätt missar. Med stilrena 3D-renderingar och genom att digitalt möblera lokalen kan vi förpacka och presentera ytan på ett mer attraktivt vis. Visualiseringen ger potentiella hyresgäster möjligheten att se lokalens värde vilket förenklar införsäljningen. Digital Staging ingår i SpacePremium®.

ProInsights™

För oss är det viktigt med en nära relation till våra kunder och en god förståelse för affären. Genom datadrivna insikter får vi dagsfärsk förståelse för vad våra kunder efterfrågar och hur deras behovsbild ser ut. Underlaget ligger sedan till grund för hur vi exempelvis ska rikta vår marknadsföring. Som fastighetsägare innebär mer insikt mindre insats. ProInsights ingår i SpacePremium®.

OurSpace™ (tilläggstjänst)

Får vi in tillräckligt med kontorsplatser? Kan vi ha en reception i entrén? Ibland behövs den där extra hjälpen för att övertyga en tvekande kund. Med tilläggstjänsten OurSpace™ kan vi anpassa den digitala stagingen efter en kunds specifika önskemål och behov för att ytterligare öka chanserna att dom väljer just er lokal.