NewSpace®

Det är en konst att hyra ut något som ännu inte finns. En planlösning kan säga mycket men långt ifrån allt. För att minska barriären och den skrämmande känslan av att inte se vad man betalar för vill vi givetvis göra allt vi kan för att underlätta för era blivande kunder. Därför har vi tänkt igenom hur vi ska lyckas. Genom våra unika förhandlingstekniker och metoder kan vi lättare konvertera kunderna och skapa en bättre kundresa. Så att en nyproducerad lokal blir det självklara valet.

Specialister på nyproduktion

Hur får man en intressent att vilja skriva avtal på en lokal som inte finns? Genom att hjälpa dem lite på traven. För vi vet lika väl som ni att det är en stor skillnad på att hyra ut befintliga lokaler gentemot nyproducerade. Därför har vi utvecklat vår tjänst så att den enkelt kan skräddarsys för att möta upp era behov – vilken fas ni än befinner er i projektet. Men vi har även tagit fram unika tekniker och metoder som lättare visualiserar det färdiga resultatet. Så att när ni väl väljer oss som er externa samarbetspartner kan ni vara trygga med att ert projekt kommer visas på bästa möjliga sätt.

Vi känner till utmaningarna

De allra flesta företag vet vad de behöver i sina lokaler för att kunna bedriva sin verksamhet. Många utav dem har dessutom färdiga koncept som ska implementeras. Att tillgodose kundens önskemål kan kännas som en pärs, därför finns vi här. För när det kommer till lokalanpassning vet vi att det inte sker i en handvändning. Vi är övertygade om att god kommunikation löser många missförstånd. Genom bra underlag och rätt information förmedlar vi lokalens möjligheter till intressenten. Därför kan vi ge strategisk rådgivning som gynnar uthyrningen.

Kreativa problemlösare

Vi vet att matchningen av lokal och företag inte alltid är självklar. Projekteringen sätter ofta ramen för lokalens ändamål. Så vad gör man när en restaurang helt plötsligt vill in i en kontorsyta? Genom att få vara med tidigt i processen samlar vi alla våra verktyg för att hjälpa er med lokalens förutsättningar för området, innan ramen är där. Med våra tekniska hjälpmedel och en rejäl portion av kreativitet tar vi oss gärna an utmaningen att se ”the bigger picture”. För det är alltid enklare att rita om planlösningen än att lyfta ett tak.