Från sälj & flytt. Till någonting nytt.

Känns en bostadsaffär som ett stort och jobbigt projekt? Eller är du oroad över hur en ostadig marknad kommer att påverka försäljningen? Lugn. Oavsett var du är i processen hjälper vi till att hitta ditt nya drömhem. Samtidigt skapar vårt team av mäklare, stylister och fotografer de bästa förutsättningarna inför försäljningen av din befintliga bostad. Resultatet blir en trygg och sömlös upplevelse där det svåraste du behöver klura över är hur du ska inreda ditt nya hem. Välkommen till en lite skönare och mer personlig fastighetsförmedling.

street

Vi är inte som andra mäklarbyråer

Från planeringsbräde till tillträde

Som ni kanske märkt skiljer vi oss lite från vanliga mäklarbyrper. Vi erbjuder nämligen även strategisk rådgivning genom hela processen – från områdeskännedom vid markköpet till överlämningen av nycklarna. Genom att komma in tidigt i projekteringen kan vi bistå med dagfärska marknads-, målgrupps-, och prisanalyser som säkerställer att er produkt matchas ,med målgruppens behov, önskemål och plånbok.

Baserat på vårt grundliga förarbete hittar vi sedan tillsammans en anpassad marknads- och försäljningsstrategi för projektet. Vi arbetar dagligen med stora och små bostadsutvecklare och kan enkelt skräddarsy uppdraget efter era förutsättningar eller hur långt ni redan kommit. Så medan ni cementerar husgrunden, bygger vi upp drömmen hos kunderna om att en dag bo där.

Din nästa säljorganisation?

Att förmedla både nyproduktion och befintliga bostäder är lite som att be förbundskaptenen i fotboll att även träna handbollslaget. Därför grundades vi med ett tydligt syfte – att helt fokusera på försäljningen av nyproduktion och genom nya metoder och tekniska verktyg utveckla skräddarsydda modeller för hur det görs bäst. Resultatet? Flest antal sålda nyproducerade bostäder i Storgöteborg och långvariga samarbeten med flera av de största bostadsutvecklarna. Att vi samtidigt kommer ha väldigt kul och en givande resa tillsammans ser vi bara som en bonus.

Välkomna till en helt nytänkande mäklarbyrå.

Hämmas man i sin utveckling har man egentligen bara två val. Att tyst fortsätta i gamla spår, eller helt rita om planlösningen med förhoppningen att skapa något nytt. Nyfikna som vi är valde vi att göra det senare. Och tur var väl det, för bara efter några år kan vi nu stolt kalla oss för Storgöteborgs ledande mäklare inom nyproduktion. Vi har dessutom hunnit växa och förmedlar nu även succession och kommersiella fastigheter.

Vi grundades 2016 med visionen att utmana vår bransch – både i hur vi på nya sätt kan utveckla försäljningen av bostäder, men även hur vi kan omdefiniera arbetsmiljön och villkoren för oss som mäklare. Och resultatet talar för sig själv. Med en rad nya strategiska metoder och digitala verktyg till hands har vi gång på gång lyckats överträffa våra försäljningsmål och hållit en låg personalomsättning.

Samtidigt har vi även lyckats skapa en rättvis, härlig och smått unik företagskultur där gränserna mellan kunder, kollegor och nära vänner snabbt suddas ut. För vi tror på att om man trivs där man är och arbetar som ett team kommer man orka gå den där extra milen som i slutändan gör skillnaden. Blivande kund eller ny kollega? Välkommen till oss.

Sälj din nyproduktion med oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

gustav

Malin Ring

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Malin Ring

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Adam Andreasson

“Hittills har vi genomfört ett 80-tal nyproduktionsprojekt och förmedlat över 4000 bostäder till lyckliga köpare.”