En helt nytänkande lokalförmedlare

“Vi vill vara ett personligt, kreativt och mer långsiktigt alternativ i branschen.” – Christian Ulkner, VD

VD - Christian Ulkner

På bara några år ritade Nya Kvadrat om planlösningen och skapade något helt unikt inom förmedlingen av nyproduktion. Nu utmanar vi branschen igen och startar Nya Kvadrat Kommersiellt – bolaget som genom en helt ny affärsmodell och innovativa produkter kommer förbättra upplevelsen för både hyresvärd och hyresgäst vid lokalförmedlingar.

Hur då, undrar du? Genom att höja kvaliteten på uthyrningstjänsten, produktanpassa marknadsföringen och arbeta projektbaserat vill vi skapa långsiktiga samarbeten och erbjuda lokalförmedling med ensamrätt. På så sätt strävar vi efter ett slutresultat som genererar en bättre upplevelse – för både hyresvärd, hyresgäst såväl som lokalförmedlare.

Vi på Nya Kvadrat har även lyckats skapa en rättvis, härlig och smått unik företagskultur där gränserna mellan kollegor och kunder snabbt suddas ut. För vi tror på att om man trivs där man är och arbetar tillsammans som ett team kommer man orka gå den där extra milen som i slutändan gör skillnaden. Välkommen till oss du också.

Vi fyller tomma lokaler med levande företag

Lediga lokaler skapar varken arbetstillfällen, puls eller trygghet. Därför tar vi oss gärna an utmaningen att få sovande områden att åter vakna till liv. Men för att kunna ta rätt beslut behöver kunder först få en känsla av hur det skulle vara att verka i lokalerna. Och då krävs det moderna sätt

Vi kallar oss lite stolt för nytänkare. Med det menar vi att vi gör saker lite annorlunda än våra kollegor i branschen. Vi vill nämligen locka fram varje lokals inre potential och med tekniska hjälpmedel och strategier visa upp den på bästa sätt. Det är så vi kan försäkra att våra fastighetsägare snabbt fyller sina tomma lokaler, och att våra kunder matchas med den perfekta lokalen som fyller deras behov. Varje gång

Gruppfoto med lokalförmedlarna på Nya Kvadrat Kommersiellt

Har du bra lokalkännedom?

Är du en slipad pärla som uppskattar högt i tak, lysande framtidsutsikter, goda kommunikationer och ett arbetsliv i konstant söderläge? Nog för att vi faktiskt erbjuder allt det, men hos oss lägger vi gärna de gamla flosklerna åt sidan. Om du istället letar efter ett härligt gäng nytänkande mäklare som vill leda vår bransch i en positiv riktning – är du mer än välkommen till oss.

För ser man sina kollegor som sin starkaste resurs tar man också deras välmående på största allvar. Därför är vi måna om att skapa en kultur och miljö där alla kan trivas och utvecklas. En plats där du inte måste vara – utan snarare vill vara. Det kan innebära att sent på kvällen få hjälp eller avlastning med svåra juridiska frågor, eller coachning i hur du bättrar på dina färdigheter inför kontorets nästa padelturnering. I vår egen whatsapp-grupp Kvadraterna finns (nästan) inga filter.

Att vi även erbjuder den trygghet som en grundlön, pensionssparande, friskvårdsbidrag och personalförsäkringar skänker ser vi mer som en självklarhet och en förutsättning för att du ska trivas hos oss. För om du mår bra idag, kommer du antagligen göra ett bättre jobb imorgon. Och det är så vi vinner i längden. Hör av dig så bokar vi in en visning av din nya arbetsplats.