Kontor, Butik

GöTEBORG

Vegagatan 9

Snabbfakta
Adress
Vegagatan 9, 413 11 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
50 kvm - 180 kvm

Butiks- eller kontorslokal i underbara Linné!

Välkommen till Vegagatan 9, beläget i populära Linnéstaden i Göteborg. På bottenplan med separat entré erbjuds en lokal med öppen planlösning samt några enskilda rum, fräscht pentry och två WC. Lokalen lämpar sig för flertalet ändamål som kontorsverksamhet, butiksverksamhet, showroom eller verksamhet inom hälsa som exempelvis yogastudio, och kan anpassas utefter era behov och önskemål. Här har ni möjlighet att etablera er på en central adress och designa er drömlokal. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Linnéstaden är ett utav Göteborgs mest omtyckta områden bland såväl turister som Göteborgare. Här blandas vacker arkitektur från 1800-talet med Göteborgarnas grönskande stadspark: Slottskogen i en härligt mix med moderna smaker från restauranger och ett rikt kulturliv. Området är väldigt populärt bland företag tack vare dess stora variation av utbud.
Kommunikation
Kommunikationen hit är lättillgänglig med såväl kollektivtrafik som med bil, gång eller cykel. Buss 61 och 190 stannar på närmaste hållplatsen Oscar Fredriks Kyrka och på en kort promenad nås spårvagnstrafiken längs med Linnégatan. Med bil nås Vegagatan lätt via de större lederna E45 och Dag Hammarskjöldsleden i söder.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*