Kontor

GöTEBORG

Stigbergsliden 5

Snabbfakta
Adress
Stigbergsliden 5, 41463 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
70 kvm

Fin kontorslokal med tillgång till terrass

Välkommen till Stigbergshuset på Stigbergsliden 5. Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 70 kvadratmeter med en planlösning som består av öppen kontorsyta samt tre kontorsrum, ett pentry och en toalett med dusch. Med tillgång till en gemensam stor och fin takterrass ges fantastisk utsikt över kanalen och Göteborg. Närhet till all möjlig service och kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Stigbergshuset ligger precis vid Stigbergstorget som erbjuder all typ av service. Detta är ett område under expansionsfas som präglas av Majornas unika karaktär. Här finns butiker, restauranger och olika sociala plattformar som exempelvis fik, bowling och biljard. En varm sommardag föredras lunchen högst upp i huset på en av Göteborgs bästa takterrasser.
Kommunikation
Kollektivtrafik: Stigbergstorgets hållplats ligger precis utanför entrén till Stigbergshuset. Till Järntorget, som är en av Göteborgs större knutpunkter, tar det inte mer än 3–4 minuter med spårvagn. Här är dessutom bra cykelförbindelser och med bil kommer du snabbt ut på leden.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*