Lager

VäSTRA FRöLUNDA

Södra Långebergsgatan 34-36

Snabbfakta
Adress
Södra Långebergsgatan 34-36, 43632 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Lager
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
520 kvm

Kontorslokal i hjärtat av Sisjön

Välkommen till Södra Långebergsgatan 34-36. Här erbjuds en rumsindelad kontorslokal med fantastiska möjligheter för lokalanpassning som matchar ert behov. Med fönster i tre väderstreck och pentry centrerat i lokalen får ni fint ljusinsläpp till kontorsytorna. Är ni dessutom ett bilburet företag som vill etablera er i Sisjön är denna lokal optimal för er, då det på fastigheten finns gott om parkeringar. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Området

Omgivning
Sisjön har tidigare varit ett industriområde som på senare tid omvandlats till ett område som fokuserar mer på handel. Trots det är det många företag verksamma inom industri- eller teknikbranschen som huserar i området. Här är det rikt på kontorsytor med cirka 1700 företag som verkar i Högsbo-Sisjön och fastigheten gränsar till det stora handelsklustret.
Kommunikation
Kollektivtrafik nås via knutpunkterna Frölunda Torg, Radiomotet eller Marklandsgatan och hållplatserna närmast lokalen är Sisjö Kullegata eller Hantverksvägen. Till lokalen tar du dig lätt med bil via Söderleden och avfart Sisjömotet, och vidare via E6, E20 eller riksväg 40, vilket gör läget strategiskt bra oavsett vilket håll du reser ifrån. Parkeringsmöjligheter finns det gott om precis utanför fastigheten.
Service
I Sisjön finns alla bekvämligheter som kan tänkas med ett brett utbud av servicebutiker och detaljhandel. I området finns flertalet lunchrestauranger som erbjuder det mesta och alldeles i närområdet ligger MAX hamburgerkedja och Phadthai Kitchen. För den som uppskattar en aktiv livsstil finns såväl Crossfit som Nordic Wellness i området och även några mindre nischade aktörer inom bland annat boxning.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*