Kontor

GöTEBORG

Östra Larmgatan 16

Snabbfakta
Adress
Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
262 kvm - 1873 kvm

Nyrenoverat kontor mitt på Kungsportsplatsen!

Välkommen till ett mycket trivsamt kontor på Östra Larmgatan 16. Med en modern och varierad planlösning finns nu möjligheten att hyra detta fina kontor på 262 kvm (ihop med andra ytor i huset kan det bli upp till 1873 kvm). Kontoret har nyligen genomgått en renovering med harmoniska kulörval på väggarna, ett mörkt fiskbensparkett som planar ut i de moderna köket där armaturerna är väl utvalda. Många av väggarna i lokalen är gjorda i glas som släpper in ljus och skapar ett härligt flöde genom lokalen. Planlösningen är flexibel och består av ett öppet landskap, telefonrum, konferensrum samt tre mindre rum som kan nyttjas för möte eller kontorsrum. Detta kontoret är perfekt för företaget som vill sitta i en representativ lokal mitt i händelsernas centrum. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Planlösning

Området

Omgivning
Kontoret är omringat av fastigheter med vacker arkitektur och bara ett stenkast bort rinner valgraven som erbjuder härliga promenadstråk med grönska. Kungsportsplatsen är en av Göteborg mest centrala platser med korta gångavstånd till butiker, gym, caféer, omtalade restauranger och aktiviteter för en upplevelse tillsammans med kollegorna. Direkt närhet till bekvämligheter som underlättar både arbetsdagen och fritiden är en god bidragande effekt till en positiv arbetskultur. Den centrala adressen skapar en enastående synlighet och tillgänglighet för kunder och besökare.
Kommunikation
Göteborgs största knutpunkter, som Kungsportsplatsen, Brunnsparken och Centralstationen, ligger endast ett par minuters promenad bort och gör läget oslagbart för dig som åker kollektivt till arbetet. Med bil tar du dig smidigast via Allén in till centrum för att sedan parkera längs med gatan eller närmsta parkeringshus som är Kungsgaraget eller P-hus City.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*