Kontor

GöTEBORG

Kungsgatan 34

Snabbfakta
Adress
Kungsgatan 34, 41119 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
294 kvm

Rymligt kontor på Kungsgatan!

Välkommen till Kungsgatan 34. På en av Göteborgs mest välbesökta gator finner ni den här fräscha och charmiga kontorslokalen. En välkomnande entré tar dig till lokalen som delvis har högt i tak och fiskbensparkett som skapar en trivsam miljö. Kontoret är rumsindelat med generösa ytor som ger plats för flera personer och passar bra för företaget som arbetar projektbaserat eller vill ha gott om utrymme. Genom stora fönster mot ett levande stråk kan ni vila ögonen för en välbehövlig paus från skärmen men som också ger ett fantastiskt ljusinsläpp i lokalen.

Planlösning

Området

Omgivning
Kungsgatan är belägen mitt i centrum och med sina 600 meter är den Sveriges längsta gågata. Här finns en stor variation av kontorsverksamheter, butiker, restauranger och caféer. Ett unikt läge med stadens puls precis utanför dörren men också med ett par minuters gång till vatten och grönområde.
Kommunikation
Kontorets läge erbjuder goda kommunikationer för kollektivtrafiken. Närmsta hållplats är Domkyrkan eller Grönsakstorget med täta avgångar och som tar dig till ett stort urval av destinationer. Till centralstationen tar du tid till fots genom stadskärnan på 12 minuter. Tar du dig fram med bil finns parkeringsgarage att tillgå i närheten.
Service
I Göteborgs kanske bästa läge är det lättillgängligt med all möjlig tänkbar service, vare sig det gäller lunchrestauranger, shopping eller hotellbesök. Med gångavstånd till vad du än behöver gör sig läget oslagbart.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*