Kontor

MöLNDAL

Krokslättsgatan 3

Snabbfakta
Adress
Krokslättsgatan 3, 43137 Mölndal
Kommun
Mölndal
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
150 kvm

Smakfullt och prisvärt kontor med bra kommunikationer

Nu har ni möjlighet att etablera er i ett smakfullt renoverat kontor med goda kommunikationer, utanför trängselskatter och till en förmånlig hyra. Förutom dessa uppenbara fördelar så har du gym runt hörnet, flera butiker och många bra lunchrestauranger samt flertalet parkeringsmöjligheter. Nuvarande hyresgäst vill överlåta sitt avtal vilket gör att det är möjligt med ett något kortare avtal och snabbt tillträde. Välkommen att kontakta oss mer för information och visning!

Området

Omgivning
Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder trevliga omgivningar och ett rikt näringsliv. Krokslätts torg är ett lugnt område med närhet till det mesta, både naturreservat och shopping.
Kommunikation
Buss- och spårvagnshållplatsen ligger ett stenkast bort och därifrån tar du dig snabbt både till Göteborg och Mölndal centrum. Parkering finns i området och du slipper trängselskatten om du kommer söderifrån.
Service
Här finns det gott om lunchrestauranger, olika gym, crossfit, närhet till hotell och ICA Maxi samt till Mölndals Galleria med allt du behöver vad gäller shopping och service.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*