Kontor

GöTEBORG

Korsgatan 10

Snabbfakta
Adress
Korsgatan 10, 41116 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
104 kvm

Charmig kontorspärla mitt i city

I en smakfullt renoverad lokal, belägen högst upp i huset på plan tre, kan vi erbjuda ett kontor med charm. Två befintliga kakelugnar, träbalkar i tak och fin utsikt mot takåsar är bara några av de fina aspekterna i denna lokal. Lokalen har en öppen planlösning och ett rum som kan nyttjas för kontor, mötes- eller konferensrum. Till lokalen hör även ett pentry och ett nyrenoverat WC med dusch. Här sitter ni stillsamt i ett område med mycket puls från innerstadens gator. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Lokalen är belägen på en mysig liten gata mitt i innerstaden med närhet till bland annat Kungstorget, Domkyrkan och populära gränderna; Vallgatan och Magasinsgatan. Här myllrar det at bostäder och kommersiella ytor i en härlig mix av grönska och exemplarisk kommunikation.
Kommunikation
Med sitt centrala läge finns det knutpunkter i alla riktningar. Domkyrkan och Kungsportsplatsen nås på mindre än 5 minuters promenad och trafikeras av buss och spårvagnar som tar dig dit du behöver. Styr&Ställ finns att tillgå vid Domkyrkan som möjliggör för spontan cykling eller varför inte promenera igenom de mysiga gatorna när tillfälle ges? I närområde finns det gott om betalparkering på Kungstorget, Grönsakstorget och längs med gatorna.
Service
Utanför porten nås brett utbud av både butiker för shopping och restauranger för såväl lunch som kvällstid. Det kan vara det bästa utbudet i hela city - här finns all möjlig service!

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*