Kontor

GöTEBORG

Karl Gustavsgatan 1B

Snabbfakta
Adress
Karl Gustavsgatan 1B, 411 25 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
137 kvm

Välplanerat kontor i sekelskiftesfastighet!

Välkommen till Karl Gustavsgatan 1B med sina 137 trivsamma kvm. Genom lokalen sträcker sig ett mörkbetsat fiskbensparkett golv och en rymlig känsla infinner sig tack vare den väl tilltagna takhöjden. Lokalen är belägen i hörnet av fastigheten vilket ger gott om ljusinsläpp med fönster ut mot gatan längs hela lokalen. Planlösningen är flexibel och erbjuder varierande ytor i form av öppet landskap, ett par rum för kontor eller konferens. Pentryt är nyligen renoverat och har en större yta där både bord samt loungegrupp får plats. Den här lokalen skapar hög trivsel men också bekvämlighet med parkering som ingår precis utanför porten.

Planlösning

Området

Omgivning
Vasa omges av vacker arkitektur och beblandas av både kommersiella fastigheter och bostäder vilket gör området levande från tidig morgon till sen kväll. Det finns gott om restauranger och caféer för lunch eller för ett bättre möte. Precis över gatan nås Kungsparken som erbjuder trevliga lunchpromenader i grönskade natur.
Kommunikation
Här får man gångavstånd till det mesta inom Göteborgs stadskärna. De närmsta hållplatserna är Hagakyrkan och Vasplatsen där avgångarna är täta och erbjuder resor till ett mycket stort utbud av destinationer. Parkering för de som tar sig med bil till kontoret finns precis utanför fastigheten som också ligger belägen precis vid allén vilket gör det smidigt att ta sig hit eller vidare.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*