Kontor

MöLNLYCKE

Idrottsgatan 1

Snabbfakta
Adress
Idrottsgatan 1, 43535 Härryda
Kommun
Härryda
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
57 kvm - 66 kvm

Nyproducerade lokaler i Mölnlycke centrum

Välkommen till Idrottsgatan 1, Mölnlycke. Nyproduktionsprojektet blir ägarlägenheter och i bottenplan kommer 3 lokaler finnas tillgängliga för uthyrning, eller förvärvas som en enda fastighet. I Mölnlycke huserar sedan tidigare flertalet kända aktörer, bland annat två matbutiker, Systembolaget och Lindex. På Idrottsgatan blir du granne med matbutiken Lidl, restaurangen I Love Pizza och Hulebäcksgymnasiet med tillhörande idrottshall, Mölnlycke idrottshallar. Här har du möjlighet att etablera din butiksverksamhet för att bidra till en utvecklad stadsgata alldeles intill sjön Massetjärnen. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Planlösning

Området

Omgivning
Mölnlycke är beläget cirka 1 mil utanför Göteborg och har sedan länge varit ett populärt område för de som vill ha nära till city men ändå uppnå den lite mer lantliga känslan med grönska, vatten och lugn. Centrumkärnan utgörs av flertalet aktörer, däribland Vårdcentral och Apotek, flertalet restauranger och skolor samt servicetjänster som bland annat gymaktörer.
Kommunikation
Endast 1 mil från Göteborg och känt som en pendlarort innebär att kollektivtrafiken hit är helt fantastisk. Bussar avgår till- och från Göteborg var 10:e minut och tar cirka 10-15 minuter in till centrala Göteborg. Närmaste busshållplats är Hulebäcksgymnasiet men även Mölnlycke terminalen ligger inom några minuters promenad och erbjuder flertalet busslinjer. Mölnlycke station är beläget precis intill Mölnlycke terminalen och trafikeras av Västtågen som går mellan Göteborg och Borås. För den som kör bil tar det cirka 10 minuter in till centrala Göteborg med snabb access ut till leden och cirka 15 minuter till Landvetter flygplats.
Övrigt
Lokalerna är nyproduktion och beräknat tillträde är årsskiftet 2024/2025.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*