Kontor

VäSTRA FRöLUNDA

Hulda Lindgrens Gata 8

Snabbfakta
Adress
Hulda Lindgrens Gata 8, 421 31 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
580 kvm

Flexibelt kontor med utsikt i Högsbo!

Välkommen till kontoret på tredje våningen på Hulda Lindgrens Gata 8. Här får ni utsikt över takåsarna som skapar en härlig trivsel i lokalen. Ytan består av en modern och varierad planlösning i form av ett öppet större landskap, flertalet mindre kontorsrum samt mötesrum, två konferenser och pentry med en stor pausyta. Lokalen har hela fem stycken wc samt två duschutrymmen. Två av toaletterna samt en dusch ligger strategiskt intill det öppna landskapet. Kontoret har en fräsch standard men kan i samråd med nästa hyresgäst anpassas efter önskemål för att ni skall känna er som hemma.

Planlösning

Området

Omgivning
Högsbo industriområde ligger precis intill Sisjö handels och industriområde som lockar många företag och besökare. Här finns gott om lunchrestauranger, butiker och grönskade natur för att promenera i. I området sitter en bred variation av företag, lager och lättare industri men också rena kontorsverksamheter.
Kommunikation
På fastigheten tillhör flertalet parkeringsplatser till lokalen och det finns 14 laddplatser för elbil. I mån av plats finns även ett garage att tillgå. Här tar ni enkelt ut på Dag Hammarskjöldsleden i båda riktningar som tar er vidare på söderleden eller in till Göteborgs stad. Det strategiska läget gör det även optimalt för den som cyklar då området erbjuder flertalet fina cykelvägar och närheten till city. Det finns även goda förbindelser med kollektivtrafiken.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*