Lager, Kontor

GöTEBORG

Exportgatan 7B

Snabbfakta
Adress
Exportgatan 7B, 42246
Objektstyp
Lager, Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Hiss
Ja
Area
340 kvm

Skapa ert drömkontor – En unik möjlighet

Här har ni möjlighet att vara med och skapa ert nya unika kontor om ca 340 kvm. Lokalen har en bra takhöjd med generösa glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vi hjälper er med planlösningen så att den matchar era specifika behov. Lokalen är belägen högst upp i huset och har hiss. En unik möjlighet för er som vill skapa något unikt. Fördelar med lokalen: Ljus och rymd: Stora glaspartier och hög takhöjd för en luftig känsla. Anpassningsbar: Planlösningen kan utformas efter era önskemål. Läge: Bra läge med närhet ut till E6 En möjlighet för er som vill skapa något personligt och anpassat för er verksamhet. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Området

Omgivning
Backa industriområde på Hisingen, Göteborg - där framgång möter strategiskt läge. Med sin imponerande infrastruktur och närhet till hamnen och motorvägar är Backa det perfekta valet för företag som strävar efter effektivitet.
Kommunikation
Ligger utmed E6:an vilket gör det enkelt att ta sig hit. Har du inte bil finns det goda förbindelser med kollektivtrafiken som tar dig in till Göteborg Central på ca 30 min.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*