Kontor

GöTEBORG

Datavägen 12A

Snabbfakta
Adress
Datavägen 12A, 43632 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
446 kvm

Fin kontorslokal i Sisjöns handelsområde

Välkommen till Datavägen 12A och denna ljusa och yteffektiva kontorslokal. Lokalen är nyligen renoverad med färgsättning som går i vitt, grått och svart och består genomgående av inglasade kontorsrum. I entrén möts du av en lobby med kapprum och med pentry centrerat i lokalen. Här erbjuds en representativ lokal som ger ett stilrent intryck. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Planlösning

Området

Omgivning
Sisjön har tidigare varit ett industriområde som på senare tid omvandlats till ett område som fokuserar mer på handel. Trots det är det många företag verksamma inom industri- eller teknikbranschen som huserar i området. Här är det rikt på kontorsytor med cirka 1700 företag som verkar i Högsbo-Sisjön och fastigheten gränsar till det stora handelsklustret.
Kommunikation
Kollektivtrafik nås via knutpunkterna Frölunda Torg, Radiomotet eller Marklandsgatan och hållplatserna närmast loklaen är Stora Åvägen eller Datavägen. Till lokalen tar du dig lätt med bil via Söderleden och avfart Sisjömotet, och vidare via E6, E20 eller riksväg 40, vilket gör läget strategiskt bra oavsett vilket håll du reser ifrån. Parkeringsmöjligheter finns precis utanför fastigheten.
Service
I Sisjön finns alla bekvämligheter som kan tänkas med ett brett utbud av servicebutiker och detaljhandel. I närområdet finns flertalet lunchrestauranger som erbjuder det mesta. För den som uppskattar en aktiv livsstil finns såväl Crossfit som Nordic Wellness i närområdet och även några mindre nischade aktörer inom bland annat boxning.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*