Kontor

SKöVDE

Commerce

Snabbfakta
Adress
Commerce, 54130 Skövde
Kommun
Skövde
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
60 kvm - 400 kvm

Butikslokaler i hjärtat av Skövde - Commerce!

Välkommen till Commerce köpcentrum, beläget mitt i Skövde centrum. Här kan vi nu exklusivt erbjuda butikslokaler i varierande storlekar som passar såväl de små som stora aktörerna. Idag finns ett 50-tal butiker och restauranger etablerade i köpcentrumet och under år 2021 hade Commerce 1,9 miljoner besökare. Här finns gott om parkeringsplatser för besökare och närhet till resecentrum. Söker ni butiksyta med bästa läget, då är Commerce där ni ska vara. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Området

Omgivning
Commerce är beläget på adressen Hertig Johans Torg 4, med totalt fyra entréer, varav den mest trafikerade sker från torget. Commerce slog upp sina dörrar år 1968 och genomgick 2004 en modernisering i form av ombyggnation. Här finns idag välkända varumärken som Lindex, Kicks och Brothers, för att nämna några. I Commerce finns dessutom flertalet restauranger, däribland Bastard Burgers och Bishop Arms.
Kommunikation
Med sitt centrala läge är det smidigt att ta sig till Commerce kollektivt. Busshållplatsen Sandtorget stannar precis utanför köpcentrumet innan den åker vidare till Skövde resecentrum som är den stora knutpunkten. Här finns även järnvägstationen för de som kommer med tåg, och ligger cirka 5 minuters promenad från Commerce. För de som kör bil erbjuder Commerce i sitt parkeringsgarage cirka 500 platser för personal och besökare med smidigt inpasseringssystem. Från garaget finns även tre entréer in till köpcentrumet.
Övrigt
Vi söker aktörer som vill vara med i utvecklingen av Commerce, genom att etablera butiksverksamhet eller aktör som vill bedriva café- eller lättare servering. Här finns fina möjligheter med god exponering och starkt kundflöde.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*