Såld

GöTEBORG / BJöRKEKäRR - TRäKILSGATAN 48

Träkilsgatan 48

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 450 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgifter enligt upplåtelseavtalet.
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
BRF Björkbacken 1 i Björkekärr

Varmt välkommen till denna välplanerade två om 54 kvm med stor balkong om 7 kvm i västerläge! Här erbjuds stora umgängesytor och ett mycket generöst sovrum.

Helkaklat badrum i stilfullt utförande innehållande handfat i kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och förvaring i överskåp.

Fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till sociala tillställningar. Väl tilltaget sovrum som erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng samt arbetsplats för den som önskar. Gott om förvaringsmöjligheter i två stora skjutdörrsgarderober.

Observera att första bilden är stylad digitalt.

Tillträde 2023-12-20.

Läs gärna mer om projektet:

https://nyproduktion.balder.se/projekt/bjorkbacken/

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 450 000 kr
Månadsavgift
4 054 kr, I avgiften ingår kallvatten. Ett obligtoriskt tillägg om 159 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften för TV/Bredband/telefoni. Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och el.
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt upplåtelseavtalet.
Rum
2 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
656 468 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan. Lån x andelstal.
Total driftkostnad
944 kr/månad
Elektricitet
500 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon enligt upplåtelseavtalet. Posten övrigt avser obligatoriskt tillägg bredband, telefoni och TV.
Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övriga byggnader/Utrymmen
Till bostaden hör ett förråd.
Namn
BRF Björkbacken 1 i Björkekärr
Om föreningen
I brf Björkbacken finns kvadratsmarta ettor, välplanerade tvåor, generösa treor och attraktiva fyror med plats för hela familjen. Alla lägenheter har härliga uteplatser eller balkonger där flera är i vinkel och erbjuder två sollägen och grönskande utblickar åt två håll.
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
1.64071 %
Andel i BRF
1.6407 %
Parkeringar
Föreningen disponerar via ett blockuthyrningsavtal 36 garageplatser i underbyggt garage angränsande till föreningens fastighet. Som boende i Brf Björkbacken har du även tillgång till el-bilpool och garage med laddplatser och när du flyttar in får du värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A, för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Tidtabeller och annan information kring kollektivtrafiken visas på föreningens digitala anslagstavla i entrén. Från Björkekärr finns det en väl fungerande kollektivtrafik som tar dig både till Göteborgs Centralstation samt köpcenter Allum i Partille på endast 10 minuter. Du har också Östra Sjukhusets nav av bussar och spårvagnar endast en kort promenad bort. E20 når du med bil på några få minuter.
Tv och Bredband
Lägenheterna utrustas med fiber för telefon, datakommunikation samt TV.
Övrigt
När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth