Såld

GöTEBORG / HöGSBOHöJD - SJUPUNDSGATAN 31

Sjupundsgatan 31

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 680 000 kr
Boarea
29 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Höjden i Göteborg

Etta med balkong

Nyproducerad etta i populära Ekebäckshöjd med social planlösning och balkong.

Planlösning

Etta med balkong

Välkommen till denna ljusa och trevliga etta i Högsbohöjd med balkong i lugnt läge.

Bostaden är modern, bekväm och erbjuder öppen planlösning med naturlig plats för sängen samt funktionellt kök och badrum. De naturnära tonerna skapar en harmonisk plats och tillsammans skapar det en stilren och varm hemmakänsla. Här bor ni med närhet till såväl stadspuls som avslappnade lugn vid vattnet. Du kan enkelt cykla bort till Fiskebäcks badvikar och Långedrags klippor. En kort promenad bort ligger den gemensamma takparken som delas med andra boende i Ekebäckshöjd. Utanför lägenheten finns det goda förbindelser och du tar dig enkelt till centrala stan på 15 minuter med buss 16. Frölunda torgs shopping är endast en kort buss- eller bilresa bort. Ännu närmare har du till Kungstens restauranger och Majornas mysiga och rika kulturliv. Ett hem att trivas länge i.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 680 000 kr
Månadsavgift
1 724 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras efter enskild förbrukning.
Boarea
29 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
4/8
Interiör
Interiör: När du kliver in i detta hem så möts du av den välkomnande hallen med god förvaring i form av garderober och ett städskåp. På golvet ligger fint ljusgrått klinkergolv som sedan övergår i ett ljust parkettgolv som löper vidare i hela lägenheten.

Rakt fram från hallen nås köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Rummet är luftigt och kan möbleras på många olika sätt. Här finns plats för soffgrupp, TV-möblemang, soffbord och ett mindre matbord. Lägenhetens balkong nås även från vardagsrummet. I vardagsrummet finns det en naturlig plats för sängen.

Köket är fint och modernt med gott om plats för matlagning. Ljus skåpsinredning möter ljusgrå bänkskiva och ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, spiskåpa, diskmaskin och kyl/frys samt mikrovågsugn. Här finns det gott om förvaring.

Intill hallen finns badrummet med wc, handfat och ovanhängande spegelskåp, dusch med vikbara väggar. På golvet ligger grått klinkergolv och väggarna är klädda i ljust kakel.

Varmt välkomna på visning!
Total driftkostnad
528 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
140 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 140 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2022. Varmvatten enligt ekonomisk plan 88 kr/mån. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Byggår
2022
Byggnadstyp
Gathus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Namn
Brf Höjden i Göteborg
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Höjden i Göteborg registrerades hos Bolagsverket 2020-12-02. Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 84 lägenheter. Det finns även 3 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2022 (äger marken) Fastigheten urholkas av ett eller flera 3D-utrymmen. Föreningen har möjlighet att debitera överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp. Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i BRF
0.635 %
Gemensamma ytor
Föreningens har cykelrum, barnvagnsrum och städrum. I området finns både cykel- och bilpool. Cykelpoolen innefattar även elpaketcyklar. Föreningens medlemmar har rätt att nyttja tapark, lounge och tvättlounge som finns i ormådet, preliminärt klart under första kvartalet 2023.

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

William Wirtberg

Reg. fastighetsmäklare

William Wirtberg