Såld

MöLNDAL / MöLNDAL - NILS HASSELSKOGS GATA 9

Nils Hasselskogs gata 9

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 295 000 kr
Boarea
48 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Dalgången i Mölndal

Tvåa med balkong

Trivsam tvåa vid foten av Safjället med väldisponerad planlösning, öppet samband mellan kök och vardagsrum, stor balkong.

Planlösning

Tvåa med balkong

Trivsam tvåa med väldisponerade ytor som erbjuder bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på den stora balkongen bjuder in till gemenskap med vänner och familj. Funktionellt och välutrustat kök i tidlös vit kulör. I hallen möts du av riklig och flexibel förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Helkaklat badrum med dusch samt en praktisk kombimaskin med bra arbetsyta ovan som underlättar de vardagliga bestyren. Rofyllt och trivsamt sovrum i bra storlek där en yteffektiv skjutdörrsgarderob bidrar med riklig förvaring samtidigt som skrymmande förvaringsmöbler görs överflödiga och i stället bereder plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Bostaden erbjuder sobra materialval med en genomgående hög finish.

I Dalgången bor du centralt vid foten av det vackra Safjället som utöver avkopplande natur även erbjuder belyst motionsspår och fotbollsplan. På bekvämt promenadavstånd finns flera förskolor och skolor samt Mölndals centrum med sitt breda utbud av butiker, service, restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger Mölndals sjukhus medan Sahlgrenska sjukhuset, Pedagogen och Chalmers finns ett par minuter bort. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och lätt till både Göteborg och Mölndal centrum.

Tillträdet är 30 april 2024. Då lägenheten inte är färdig är bilderna från en bostad med liknande materialval för inspiration.

Välkommen på visning! Då bostaden inte är färdig så kommer visningen att hållas i på vårt kontor med adress Åvägen 17C, 412 51 Göteborg.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 295 000 kr
Månadsavgift
3 534 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer kostnad för obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play samt för varmvatten och hushållsel som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
48 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
4/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
819 728 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Total driftkostnad
511 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
130 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två persons hushåll ingår hushållsel 255kr/mån och varmvatten ca 126 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan samt hemförsäkring 130 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Byggår
2024
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja
Namn
Brf Dalgången i Mölndal
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 105 lägenheter och ligger i Södra Toltorp, Mölndals kommun. I Safjällets lummiga dal hittar du detta natur- och kommunikationsnära kvarter. Här bor du i ljusa bostäder om 1–5 rum och kök längs en utvecklad stadsgata. Med två innerstäder på cykelavstånd.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
0.737 %
Parkeringar
Föreningen har totalt 64 parkeringsplatser enligt fölajnde: 35 st garageplatser - 1200 kr/mån 18 st garageplatser med laddstation - 1700 kr/mån 8 st parkeringsplatser - 900 kr/mån 3 st MC-platser 800 kr/mån
Tv och Bredband
Telia triple play

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson