Såld

GÖTEBORG / HöGSBO - MARKLANDSGATAN 43

Marklandsgatan 43

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 195 000 kr
Boarea
57 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Riksbyggens BRF Göteborgshus 26

Varmt välkommen till en tvåa näst högst upp i huset! Här finner vi en ljus lägenhet på sjunde våningen med en härlig inglasad balkong och milsvid utsikt! Trevlig planlösning, stilrena färgval och bra förvaringsmöjligheter. Fullt utrustat kök, badrum i bra storlek med tvättmaskin och genomgående med fönster i två väderstreck. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par.

Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 195 000 kr
Månadsavgift
3 338 kr, Inkl vatten, bredband, Kabel-TV och telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 632 kr /mån som avser värmeavgift.
Boarea
57 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
7/8
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
171 215 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.
Interiör
Interiör: Välkomnande hall med gott om förvaring i flertalet garderober längs med väggen samt bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder.

Från hallen nås bostadens sovrum som har ett fint ljusinsläpp från ett stort fönster. Här inryms utan problem en större säng samt övrigt önskat möblemang.

Vidare in i lägenheten nås köket som är fullt utrustat i ett mycket fint skick. Här erbjuds förvaring bakom vita släta skåpsluckor samt bra arbetsyta på köksbänken i svart marmorerad laminat, vilket snyggt bryter av mot vitt kakel ovan köksbänken. Allt är i ett stilrent utförande och den maskinella utrustningen består av en spishäll, ugn, fläktkåpa, kyl och frys samt diskmaskin. Ett stort fönster ger ett fint ljusinsläpp och här inryms en matplats för 4-6 personer utan problem.

Badrummet är i bra storlek och renoverades i samband med föreningens stambyte. Här inne ligger klinker på golvet och väggarna är kaklade. Wc, handfat, spegelskåp och dusch med vikbara väggar samt bekvämligheten med tvättmaskin.

Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och badar i ljus tack vare ett stort fönsterparti samt dörren som leder ut på den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för en större soffa med tillhörande möblemang såväl som ett större middagsbord för den som önskar. Inglasningen på balkongen gör den till en användbar plats oavsett väder. Balkongen erbjuder även möjligheten att inreda den med möbler och växter för att skapa en mysig och avkopplande utomhusmiljö. Här har du milsvid utsikt och sol i princip hela dagen.

Här bor du i en mysig lägenhet som fungerar lika bra för såväl en person som för ett par. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!
Total driftkostnad
1 181 kr/månad
Elektricitet
299 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten "Övrigt avser värmeavgift.
Byggår
1961
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övriga byggnader/Utrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
Energiprestanda / Premiärenergital
136
Namn
Riksbyggens BRF Göteborgshus 26
Om föreningen
Riksbyggen BRF Göteborgshus 26 är en äkta bostadsrättsförening med 376 lägenheter i Göteborg. Föreningen bildades år 1958. Föreningen består av 376 lägenheter fördelade på 48 stycken 1:or, 176 stycken 2:or, 112 stycken 3:or och 40 stycken 4:or. Husen byggdes 1961.
Äger föreningen marken
Nej
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Stambyte i början av 2000-talet.
2004/2005 - Installerades bredband
2013 - Byggdes entréerna om vid 51-57
Under 2014 med fortsättning 2015 och 16 byttes föreningens hissar ut till större hissar utrustade med automatdörrar.
Andel Av Årsavgift
0.2572 %
Andel i BRF
0.25724 %
Parkeringar
Föreningen har parkeringsplats som kan hyras till en kostnad om 250 kr/månad samt parkeringsplats med laddningspunkt för 500 kr/månad samt kostnad för använd el. Föreningen har även garageplats som kan hyras till en kostnad om 580 kr/månad och husbilsplats för 580 kr/månad
Tv och Bredband
Föreningen har ett gruppavtal med Telenor (Bredbandsbolaget). Avtalet omfattar: -Bredband, 500/500 Mbit -TV, TV Flex med för närävarande 19 kanaler i grundutbudet och möjlighet att välja till ytterligare 8 kanaler.
Övrigt
För mer information besök föreningens hemsida, https://www.gbghus26.se/ Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth