Såld

VÄSTRA FRÖLUNDA / - LERGöKSGATAN 3B

Lergöksgatan 3B

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 275 000 kr
Boarea
67 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Ostrea

Tillträde feb 2024, stor balkong mot gården och öppen planlösning för sociala middagar.

Planlösning

Tillträde feb 2024, stor balkong mot gården och öppen planlösning för sociala middagar.

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster.

I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder.

Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna.

Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum.

Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort.

Tillträde från februari 2024. Boka visning idag!

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 275 000 kr
Boarea
67 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/5
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
695 848 kr.
Total driftkostnad
995 kr/månad
Elektricitet
550 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Hiss
Ja
Namn
Brf Ostrea
Andel i BRF
1.8623 %

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund