Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - LARS GöKS ALLé 5

Lars Göks Allé 5

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 095 000 kr
Boarea
55 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Drömmer du om en smidig vardag? Vad sägs om en nybyggd gaveltvåa med solig balkong om 8 kvm!

Planlösning

Drömmer du om en smidig vardag? Vad sägs om en nybyggd gaveltvåa med solig balkong om 8 kvm!

Välkommen in i en riktigt smart planerad bostad med genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. Inflyttning tidigast 2023-09-07 alternativ senare efter överenskommelse med säljaren.

Med tre skjutdörrsgarderober, gediget kök från Vedum och avskild hall blir det enkelt att få ordning och reda i bostaden. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig chans att få in ett större matbord för trivsamma middagsbjudningar eller varför inte härligt soffhäng en mysig höstdag. Här finner du även den rymliga balkongen om hela 8 kvm med perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen stora delar utav dagen.

Generöst kök med arbetsbänk i ljus laminat och med väl tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande laminatskiva. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Badrummet pryds med vita matta kakelplattor och ett vacker grått klinker på golvet. Förutom toalett, duschhörna i glas (INR) och kommod med spegelskåp inryms även en kombinerad tvätt & torktumlare med förvaring ovan.

I det rofyllda sovrummet om 11 kvm får du plats med en dubbelsäng eller bredare enkelsäng och plats för skrivbord. Ljust sovrum med fönster i två väderstreck.

Utöver allt detta ingår även ett förråd utanför bostaden.

Bostaden säljs med budgivning!

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare Gustav Johansson en signal för att boka tid för visning!

Observera att de interiöra bilderna är tagna från vår visningslägenhet om 3 rok.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 095 000 kr
Månadsavgift
4 308 kr, I månadsavgiften ingår:uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
55 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
1/6
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
965 123 kr.
Interiör
Förråd: Förråd tillhör bostaden med nyttjanderätt
Total driftkostnad
854 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 590 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023 samt varmvatten ca 74 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja
Övriga byggnader/Utrymmen
Nätförråd
Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
Betalas av köpare
Andel i BRF
1.3239 %

Kontakta Mäklare

Karta

Om Öjersjö

Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson