Till salu

GÖTEBORG / MASTHUGGET - KJELLMANSGATAN 26

Kjellmansgatan 26

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 750 000 kr
Boarea
51 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Sverigehuset Stigbergshyllan 26-32

Balkong med slående utsikt över Göta Älv!

En tvåa för dig som söker något utöver det vanliga. Ljus och social tvåa med öppen planlösning och ljuvlig utsikt!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Kjellmansgatan 26, GÖTEBORG

Planlösning

Balkong med slående utsikt över Göta Älv!

Välkommen till en tvåa som har allt man kan tänkas behöva och lite till! Med en kombination av smakfullhet, bekvämlighet och en spektakulär utsikt, blir resultatet en plats där du verkligen kan njuta och andas ut.

Stig in på våning 6 av 8 och upptäck en värld av elegans och funktionalitet. Med en generös social yta för kök och vardagsrum får du utrymme nog för att skapa din egen personliga fristad. I det rofyllda sovrummet sover du gott om natten och en rymlig klädkammare tar hand om klädvård och annan förvaring. I det stilfulla och rymliga badrummet erbjuds både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort. Ute på balkongen njuter ni av förmiddagens ljuva strålar och blickar samtidigt utöver enastående vyer!

I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en digital visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 750 000 kr
Månadsavgift
3 464 kr, Inkl. Tv, bredband (fiber) & telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 100 kr som avser vattenschablon. Total månadsavgift 3564 kr/mån.
Boarea
51 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
6/8
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
770 447 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Interiör: Ta hissen upp till våning 6 där ni hittar denna exklusiva tvåa! Här möts du av en ljus och luftig hall med plats för att hänga av ytterkläder direkt till vänster. Bakom släta luckor från Marbodal tas ytterligare förvaring hand om i en rymlig garderob samt i ett städskåp. Vita väggar möter praktiskt klinkers i mörkgrått från Höganäs!

Vidare in till bostadens sociala delar där kök och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och skapar en naturlig plats för umgänge. Här får ljuset flöda fritt tack vare stora fönster - Vila blicken över Göteborgs inlopp och takåsarna! Det exklusiva köket är signerat Marbodal. Stänkskydd och arbetsbänk i kvartkomposit, signerat Silstone (nyans Blanco Maple), kompletteras fint tillsammans med den stilrena designen. Köket är utrusat med helintegrerad diskmaskin (Electrolux), mikro (Electrolux), induktionshäll med power boost funktion (Electrolux), multifunktionell ugn med varmluft (Electrolux), inbyggd fläkt (LGG) och rostfri kyl/frys (Electrolux). Köket är i öppen anslutning till de stora sociala ytorna och här ryms plats för matplats för det stora middagssällskapet.

Allrummets rymliga ytor ger utrymme för soffmöblemang med tv-möbel samt middagsbord för trevliga kvällar i goda vänners sällskap. Vita väggar möter ett mattlackat parkettgolv, som utgör en bra bas att inreda efter.

Från vardagsrummet och köket nås den generösa balkongen på strax över 7 kvm. Här njuter ni av förmiddagens ljuva strålar och blickar samtidigt utöver enastående vyer! Här finns utrymme för både sittgrupp och odlingar.

Vidare nås sovrummet, där plats finns för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Ljusa väggar möter en mysig beige heltäckningsmatta på golvet, som skapar lyxig hotellkänsla.
Härifrån når ni också en rymlig walk in closet som är inredd med praktiska hyllor och klädstänger. För den som är i behov av ett hemmakontor kan utrymmet här även användas för det syftet.

Badrummet är stort och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort! I övrigt finns dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, ovanhängande spegelskåp, ett ytterligare förvaringsskåp samt en handdukstork. Grått klinkersgolv med elburen komfortvärme, bryts av snyggt mot de vitkaklade väggarna.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
550 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten "Övrigt" avser vattenschablon. Föreningen individuell mätning och debitering. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon.

Byggnad

Byggår
2024
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Sverigehuset Stigbergshyllan 26-32
Om föreningen
Längst Stigbergsliden fanns, sedan innan, varierande tegelarkitektur av blandad ålder och karaktär. Här har nu Stigbergshyllans ljusgula tegelfasad kommit att blivit ett modernt tillskott. Bostadsrättsföreningen Brf Sverigehuset Stigbergshyllan 26-42 är den sista av två separata föreningar i området, som planeras att stå klart för inflytt under mars 2024. Föreningen kommer att bestå av totalt 157 bostadsrättslägenheter. Till föreningen hör adresserna Kjellmansgatan 26, 28, 30 & 32. Föreningen äger marken och påverkas därav inte av någon tomträttsavgäld. Föreningens ekonomi utgörs till stor del av räntekostnader för föreningens lån samt driftskostnader för föreningens fastighet. Dessa kostnader täcks av medlemmarnas månadsavgifter som betalas till föreningen. Föreningarna har säkrat räntekostnaden i ca 3-5 år från inflyttning genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle fortsätta att gå upp. För ytterligare information om området samt drönarbild med utsikt, besök: https://www.sverigehuset.se/projekt/stigbergsliden
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
0.6274 %
Parkeringar
Garageplatser finns i närliggande garage för cirka 1440 kr/månad. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad. Du kan gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.
Tv och Bredband
Digital-TV och bredband via fiber finns i varje lägenhet, samt hemtelefoni via mobilnätet. Telia.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är under entreprenadtiden försäkrad genom entreprenörens försorg. Vid slutbesiktning övertar föreningen ansvaret för att fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Fastigheten kommer då fullvärdesförsäkras hos Länsförsäkringar.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*