Snart till salu

GÖTEBORG / KUNGSLADUGåRD - KENNEDYGATAN 6A

Kennedygatan 6A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 750 000 kr
Boarea
68 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Majstången

Underbart ljusflöde

Ett hem som fullkomligt badar i ljus! Sociala och väldisponerade kvadratmeter, solig balkong och två mysiga sovrum.

Planlösning

Underbart ljusflöde

Modern trea med solig balkong! Ni möts av ett otroligt ljusinsläpp och rymliga sällskapsytor. Social planlösning, modern känsla och en härlig balkong. Kök och vardagsrum möts i en öppen och social disposition. Två bra sovrum varav det ena med en klädkammare samt ett härligt badrum med egen tvättavdelning.

Lägenheten stod klar i slutet av 2017, i populära Brf Majstången, och är i ett ypperligt skick. Här har Sweco arkitekter tillsammans med JM lyckats skapa en av de allra vackraste nyproduktioner med ett utmärkt läge i härliga Kungsladugård och ett kvalitetstänk utöver det vanliga. Fastigheten är, med en ytterst tilltalande arkitektur, sin trivsamma innergård, de vackra entréerna och föreningens egna parkeringsplatser under huset, unik i sitt slag. Moderna och påkostade hissar ger naturligtvis extra bekvämligheter till de välplanerade bostäderna. Detta boende är alltså för dig som önskar något utöver det vanliga - ett hem som andas kvalitet, bekvämligheter och nytänkande med noggrann materialval, generösa ljusinsläpp och en social planlösning. Landshövdingehusen är en av de byggnadsstilar som utmärker pittoreska Kungsladugård. I detta landshövdingehus i modern tappning får du inte bara utmärkt ljudisolering utan även värmeisolering.

Färgsättningen skapar en idyllisk gatubild, där de grönskande gårdarna blir verkliga pärlor mitt i staden.

Här finns även laddstolpar för el-bilar i garaget. Moderna och påkostade hissar ger naturligtvis extra bekvämligheter till de välplanerade bostäderna.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 750 000 kr
Månadsavgift
4 332 kr, Inkl värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Triple Play. Total månadsavgift: 4 552 kr/mån. Föreningen har individuell mätning och debitering av el och vatten.
Boarea
68 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
734 717 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Interiör: När du kliver in genom dörren möts du av en generös hall med goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob längre in till höger. Väggarna är målade i neutrala beigea toner. På golvet ligger en mattlackad askparkett som är genomgående i hela lägenheten.

Till höger ligger hemmets kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge och gemenskap i en social planlösning. Genom stora fönster strömmar ljuset fint in. Första delen av rummet är vardagsrumsdelen och här ryms soffa med tillhörande möblemang, läshörna och byråer. En varm begie ton på väggarna.

Från vardagsrummet nås balkongen i nordvästligt läge med sköna soltimmar. Här finns gott om utrymme för sittmöbler och planteringar vilket gör det enkelt att skapa en mysig oas.

Välplanerat kök från Marbodal med smakfulla tillval. Gråa luckor, vitt kakel och en ljus bänkskiva med virrvarr mönster. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och dubbla kyl/frys.

Det stora sovrummet ligger intill köket och rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och en garderobsvägg med skjutdörrar inrett med Elfa-system. Väggarna går i behaglig grön färg. Härifrån har du fin vy utöver Kungsladugårds vackra landshövdingefasader.

Det mindre sovrummet används idag som gästrum/kontor men passar givetvis lika bra som barnrum. En lugn grön nyans på väggarna. Här finns garderober med skjutdörrar.

Badrummet nås från hallen och här möts du av vita rektangulära kakelplattor och mönstrade klinkers. Här finns wc, dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod och belyst spegel. Till vänster finns en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och ovanpåliggande arbetsbänk samt tre väggskåp för extra förvaring.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
938 kr/månad
Elektricitet
517 kr/månad
Försäkring
201 kr/månad
Kommentar
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av varmvatten och hushållsel. Övrigt står för det obligatoriska tillägget för Telia triple play. Posten el inkluderar både el och varmvatten.

Byggnad

Byggår
2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
56

Förening

Namn
Brf Majstången
Om föreningen
Brf Majstången är en äkta bostadsrättsförening i Kungsladugård, en av de mest populära stadsdelarna i Göteborg. Föreningen registrerades 2016 och består av ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 79 bostadsrättslägenheter. Fastighetens adress är Kennedygatan 6A, Kennedygatan 6B, Kennedygatan 8, Majstångsgatan 5, Majstångsgatan 7A, Majstångsgatan 7B, och Majstångsgatan 7C. Föreningens ekonomi är mycket välskött och föreningen har fram till i år amorterat ca 700 000 kr extra per år gentemot deras ekonomiska plan. Så det finns goda marginaler inför kommande räntehöjningar. Avgiften höjdes från årsskiftet 2023/2024 med 10% på grund av ökade kostnader.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
573 kr
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2020 och 2069 enligt årsredovisning.

Planerade renoveringar:
2023 - Obligatorisk ventilationskontroll
2025/2026 - Målning av träfasad
2025 - Behandling av entrépartier i trä

Utfört underhåll:
2021 - Behandling av entrépartier i trä
2020 - Obligatorisk ventilationskontroll
Andel Av Årsavgift
1.20915 %
Andel i BRF
1.20916 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 34 garageplatser för bil som kan hyras till en kostnad om 1400kr/mån och 6 garageplatser för motorcykel. 16 av garageplatserna är utrustade med uttag för laddning av elbil. Föreningen har även p-platser utomhus som går att hyra för 700kr/mån. Föreningen har även några gästplatser som kan användas när familjen får besök.
Gårdplats
Uteplats med grill och odlingslådor.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till Triple Play, Bredband, TV och Fast telefoni via Telia (100/100).
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadstillägg för medlemmar samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Karta

Hör av dig till oss

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*