Snart till salu

GöTEBORG / KUNGSLADUGåRD - KENNEDYGATAN 6A

Kennedygatan 6A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 800 000 kr
Boarea
68 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Majstången
Modernt boende av högsta kvalitet med en härlig planlösning, genomtänkta val och stor balkong mot innergård. Hiss och garage finns i huset.

Planlösning

Nu erbjuds en trea med balkong i populära Brf Majstången! Lägenheten stod klar i slutet av 2017 och är i ett ypperligt skick. Här har Sweco arkitekter tillsammans med JM lyckats skapa en av de allra vackraste nyproduktioner med ett utmärkt läge i härliga Kungsladugård och ett kvalitetstänk utöver det vanliga. Fastigheten är, med en ytterst tilltalande arkitektur, sin trivsamma innergård, de vackra entréerna och föreningens egna parkeringsplatser under huset, unik i sitt slag. Moderna och påkostade hissar ger naturligtvis extra bekvämligheter till de välplanerade bostäderna. Detta boende är alltså för dig som önskar något utöver det vanliga - ett hem som andas kvalitet, bekvämligheter och nytänkande med noggrann materialval, generösa ljusinsläpp och en social planlösning.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 800 000 kr
Månadsavgift
4 332 kr, Inkl värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Triple Play. Föreningen har individuell mätning och debitering av el och vatten.
Boarea
68 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
3/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
734 256 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Interiör: Ta hissen till våning tre och ni välkomnas in i detta ytterst smakfulla hem. I hallen finns avhängning direkt till höger samt ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob längre in till höger. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av en mattlackad askparkett i hela hemmet.

Till höger möts ni av rymd och ljus där hemmets kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gemenskap i en social planlösning. Genom tre stora fönster strömmar ljuset in. Första delen av rummet är vardagsrumsdelen och här ryms soffa med tillhörande möblemang, läshörna och byråer. Vita väggar.

Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Stor nog att rymma både sittgrupp och odlingar. Här nås ni av solen från morgon och stor del av dagen.

Köket är signerat Marbodal och är ett resultat av smakfulla val och tillval. Vita luckor, grått kakel och en bänkskiva i ljusgrå laminat. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och dubbla kyl/frys.

Det stora sovrummet ligger intill köket och rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord, arbetshörna och en garderobsvägg med skjutdörrar inrett med Elfa-system.

Väggarna går i vitt. Härifrån har ni fin vy utöver Kungsladugårds vackra landshövdingefasader samt Gråbergets grönska.

Det mindre sovrummet används idag som gästrum/kontor men passar givetvis lika bra som barnrum.

Badrummet nås från hallen och här möts vita rektangulära kakelplattor och klinkers i greige. Här finns wc, dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod och belyst spegelskåp. Till vänster finns en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och ovanpåliggande arbetsbänk samt tre väggskåp för extra förvaring.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
495 kr/månad
Elektricitet
250 kr/månad
Kommentar
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av varmvatten och hushållsel. Övrigt står för det obligatoriska tillägget för Telia triple play.

Byggnad

Byggår
2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
56

Förening

Namn
Brf Majstången
Om föreningen
Brf Majstången är en äkta bostadsrättsförening i Kungsladugård, en av de mest populära stadsdelarna i Göteborg. Föreningen registrerades 2016 och består av ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 79 bostadsrättslägenheter. Fastighetetens adress är Kennedygatan 6A, Kennedygatan 6B, Kennedygatan 8, Majstångsgatan 5, Majstångsgatan 7A, Majstångsgatan 7B, och Majstångsgatan 7C. Föreningens ekonomi är mycket välskött och föreningen har fram till i år amorterat ca 700 000 kr extra per år gentemot deras ekonomiska plan. Så det finns goda marginaler inför kommande räntehöjningar. Men föreningen har i samråd med deras ekonomiska förvaltare tagit beslut om en avgiftshöjning om 5 % vid årsskiftet 22/23. Detta är första höjningen sedan inflytt 2017.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2020 och 2025.

Planerade renoveringar:
2022 - Slamsugning
2022 - Taksäkerhetsbesiktning
2023 - Obligatorisk ventilationskontroll
2025/2026 - Målning av träfasad
2025 - Behandling av entrépartier i trä

Utfört underhåll:
2021 - Behandling av entrépartier i trä
2020 - Obligatorisk ventilationskontroll
Andel Av Årsavgift
1.20915 %
Andel i BRF
1.2092 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 34 garageplatser för bil som kan hyras till en kostnad om 1400kr/mån och 6 garageplatser för motorcykel. 16 av garageplatserna är utrustade med uttag för laddning av elbil. Föreningen har även p-platser utomhus som går att hyra för 700kr/mån. Föreningen har även några gästplatser som kan användas när familjen får besök.
Gemensamma ytor
Föreningens gemensamma innergård blir en mötesplats för medlemmarna. Här finns lekytor, en pergola med utemöbler, gemensam grill samt odlingslådor för de med gröna fingrar. I varje uppgång finns cykel- och barnvagnsförråd i direkt anslutning till hissen. föreningen finns också soprum med sorteringskärl, kompostering, lägenhetsförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning som kan hyras för 100-200 kr/mån. (separat kö till dessa).
Gårdplats
Uteplats med grill och odlingslådor.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till Triple Play, Bredband, TV och Fast telefoni via Telia (100/100).
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadstillägg för medlemmar samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Karta

Hör av dig till oss

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*