Såld

GÖTEBORG / KUNGSLADUGåRD - KENNEDYGATAN 6A

Kennedygatan 6A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 875 000 kr
Boarea
68 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Majstången

Modernt hem mitt i charmfulla Kungsladugård! Radhuskänsla med egen uteplats.

Modernt hem med radhuskänsla! Öppen planlösning, genomtänkta val och stor uteplats mot lummig innergård. Hiss och garage finns i huset.

Planlösning

Modernt hem mitt i charmfulla Kungsladugård! Radhuskänsla med egen uteplats.

Modern trea med radhuskänsla! Social planlösning, klassiska val och en uteplats i härligt gårdsläge. Bo i populära Brf Majstången! Lägenheten stod klar i slutet av 2017 och är i ett ypperligt skick. Här har Sweco arkitekter tillsammans med JM lyckats skapa en av de allra vackraste nyproduktioner med ett utmärkt läge i härliga Kungsladugård och ett kvalitetstänk utöver det vanliga. Fastigheten är, med en ytterst tilltalande arkitektur, sin trivsamma innergård, de vackra entréerna och föreningens egna parkeringsplatser under huset, unik i sitt slag. Moderna och påkostade hissar ger naturligtvis extra bekvämligheter till de välplanerade bostäderna. Detta boende är alltså för dig som önskar något utöver det vanliga - ett hem som andas kvalitet, bekvämligheter och nytänkande med noggrann materialval, generösa ljusinsläpp och en social planlösning.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 875 000 kr
Månadsavgift
4 552 kr, Inkl värme. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån som avser Triple Play. Föreningen har individuell mätning och debitering av vatten och el. Total månadsavgift: 4 158 kr/mån.
Boarea
68 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
1/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
734 717 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Interiör: Mitt i Kungsladugård välkomnas in i detta ytterst smakfulla hem. I hallen finns avhängning direkt till höger samt ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob längre in till höger. Väggarna är målade i vitt och har även en tapetserad fondvägg. Golvet kläs av en mattlackad askparkett i hela hemmet.

Till höger möts ni av rymd och ljus där hemmets kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gemenskap i en social planlösning. Genom stora fönster strömmar ljuset in. Första delen av rummet är vardagsrumsdelen och här ryms soffa med tillhörande möblemang, läshörna och byråer. Vita väggar.

Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen. Stor nog att rymma både sittgrupp och odlingar. Här nås ni av förmiddagssolen. Staket och grind i lärkträ omgärdar uteplatsen.

Köket är signerat Marbodal och är ett resultat av smakfulla val och tillval. Vita luckor, vitt kakel och en mörk bänkskiva. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och dubbla kyl/frys.

Det stora sovrummet ligger intill köket och rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och en garderobsvägg med skjutdörrar inrett med Elfa-system. Väggarna går i vitt med en målad fondvägg. Härifrån har ni fin vy utöver Kungsladugårds vackra landshövdingefasader.

Det mindre sovrummet används idag som gästrum/kontor men passar givetvis lika bra som barnrum.

Badrummet nås från hallen och här möts vita rektangulära kakelplattor och klinkers i grått. Här finns wc, dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod och belyst spegelskåp. Till vänster finns en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och ovanpåliggande arbetsbänk samt fyra väggskåp för extra förvaring.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
745 kr/månad
Elektricitet
275 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av varmvatten och hushållsel. Övrigt står för det obligatoriska tillägget för Telia triple play.

Byggnad

Byggår
2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
56

Förening

Namn
Brf Majstången
Om föreningen
Brf Majstången är en äkta bostadsrättsförening i Kungsladugård, en av de mest populära stadsdelarna i Göteborg. Föreningen registrerades 2016 och består av ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 79 bostadsrättslägenheter. Fastighetens adress är Kennedygatan 6A, Kennedygatan 6B, Kennedygatan 8, Majstångsgatan 5, Majstångsgatan 7A, Majstångsgatan 7B, och Majstångsgatan 7C. Föreningens ekonomi är mycket välskött och föreningen har fram till i år amorterat ca 700 000 kr extra per år gentemot deras ekonomiska plan. Så det finns goda marginaler inför kommande räntehöjningar. Avgiften höjdes från årsskiftet 2023/2024 med 10% på grund av ökade kostnader.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
573 kr
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2020 och 2069 enligt årsredovisning.

Planerade renoveringar:
2023 - Obligatorisk ventilationskontroll
2025/2026 - Målning av träfasad
2025 - Behandling av entrépartier i trä

Utfört underhåll:
2021 - Behandling av entrépartier i trä
2020 - Obligatorisk ventilationskontroll
Andel Av Årsavgift
1.20915 %
Andel i BRF
1.20916 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 34 garageplatser för bil som kan hyras till en kostnad om 1400kr/mån och 6 garageplatser för motorcykel. 16 av garageplatserna är utrustade med uttag för laddning av elbil. Föreningen har även p-platser utomhus som går att hyra för 700kr/mån. Föreningen har även några gästplatser som kan användas när familjen får besök.
Gårdplats
Uteplats med grill och odlingslådor.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till Triple Play, Bredband, TV och Fast telefoni via Telia (100/100).
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadstillägg för medlemmar samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Karta

Hör av dig till oss

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken