Snart till salu

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - JORDMOSSEVäGEN 6

Jordmossevägen 6

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 295 000 kr
Boarea
86 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Öjersjö Glänta

Drömboende med radhuskänsla i populära Öjersjö!

Drömboende med radhuskänsla i populära Öjersjö!

Planerade visningar i augusti - annonsen kommer uppdateras med datum och tid.

Varmt välkommen till detta drömhem i Öjersjö - perfekt för er som söker ett smakfullt boende med bra planlösning och som har gott om plats för en familj. Denna rymliga fyrarumslägenhet har tre bra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med direktanslutning ut till den privata uteplatsen. Här kan ni njuta av en egen oas med sol hela dagen! Detta boende erbjuder även fint ljusinsläpp från tre väderstreck och stilfulla material- samt färgval. Lägenheten har även mycket bra förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med tvättavdelning och en mindre gäst-wc.

Ett boende perfekt för en familj att trivas i! Här bor ni med naturen runt husknuten i eftertraktade Öjersjö och med närhet till stadens puls. Här har ni enkel tillgång till grönområden, skolor, butiker och kollektivtrafik.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 295 000 kr
Månadsavgift
6 426 kr, I avgiften ingår värme, kallvatten, TV (kanalpaket Lagom), bredband (100/10 Mbit) och IP-telefoni via Telia Triple Play samt bostadsrättstillägg. Avläsning av förbrukning debiteras på respektive lägenhet och ej specifik person.
Boarea
86 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 039 811 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.
Interiör
Interiör: Varmt välkommen till denna fyra i natursköna Öjersjö!

Redan när vi kliver in genom ytterdörren möts vi av en välkomnade hall med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt upphängning längs väggen för ytterkläder. På golvet ligger parkett, vilket är genomgående för resten av lägenheten. Vitmålade väggar.

Direkt in till vänster från hallen nås Master Bedroom som gott och väl inrymmer en dubbelsäng samt förvaring i garderober. Här är väggarna målade i en smakfull grön färgton och ett fönster ger ett fint ljusinsläpp. Vidare in i lägenheten nås det andra sovrummet som i dagsläget används som barnrum men som också skulle fungera utmärkt som ett arbetsrum eller gästrum. Även här finner vi ett fönster som ger härligt ljusinsläpp.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som erbjuder gott om plats för såväl matbord för flertalet gäster, samt naturlig del för soffa med tillhörande möblemang. Här finns dels fönster som ger ljus samt utgång till den privata uteplatsen. Här kan du njuta av sommarens solsken, grilla med vänner eller helt enkelt koppla av i en privat och fridfull oas. För den som vill finns möjlighet att odla dina egna grönsaker eller skapa ditt eget lilla paradis. Riktig radhuskänsla!

Köket från Marbodal ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och är fullt utrustat med vita släta luckor som ger gott om skåpförvaring samt arbetsyta på köksbänken. Här återfinns induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens. Här finns bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor samt arbetsyta på den grå köksbänken. Köket erbjuder även en praktisk köksö med ytterligare förvaring samt sittmöjligheter. Här blir samlingspunkten när man har middagsgäster på besök. Matplatsen blir en naturlig avdelare mot vardagsrumsdelen mitt i rummet och inrymmer utan problem sex till åtta personer.

Här bor ni i en välplanerad bostad som är perfekt för familjen! Med närhet till såväl natur, kommunikationer och service finns här allt man kan tänka sig för ett bekvämt och modernt boende.

Endast bokade visningar, anmäl er via annonsen. Välkomna!
Total driftkostnad
850 kr/månad
Elektricitet
600 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal.
Byggår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja
Namn
Brf Öjersjö Glänta
Om föreningen
Brf Öjersjö Glänta är en äkta bostadsrättsförening, som bildades år 2017. I föreningen finns 44 bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av någon tomträttsavgäld. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har din egna tvättavdelning. I föreningen finns barnvagnsförråd/rullstolsförråd samt cykelrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
2.54696 %
Andel i BRF
2.54696 %
Parkeringar
I föreningen finns 44 parkeringsplatser. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats till en kostnad om ca 400 kr/månad. Några parkeringsplatser är utrustade med en laddstolpe som man kan ansluta sig till mot en kostnad på ca 400 kr/månaden.
Gårdplats
En gemensam gård finns med uteplatser för medlemmar att använda.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till TV, internet och Telia Triple Play.

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*