Snart till salu

PARTILLE / PARTILLE CENTRUM - HUBERTUSVäGEN 5C

Hubertusvägen 5C

Snabbfakta - Bostadsrättsradhus
Boarea
74 m²
74 kvm boa + 35 kvm bia enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Kolvringen i Partille

Bo i mysigt bostadsrättsradhus i tre plan med villakänsla mitt i Partille Centrum!

Praktiskt bostadsrättsradhus mitt i centrum med mycket karaktär och charm. Här erbjuds du lättskött trädgård, fungerande öppen spis och två p-platser.

Planlösning

Bo i mysigt bostadsrättsradhus i tre plan med villakänsla mitt i Partille Centrum!

Välkommen in på hemtrevliga och familjära Hubertusvägen, mitt i Partille centrum och en expansiv del av Partille. Här bor du med villakänsla i bostadsrättsradhus om totalt 74 kvm boa + 35 kvm bia fördelat på tre våningar och 4 rok med stenbelagd parkeringsplats på framsidan med plats för två bilar, en lättskött trädgård på baksidan i bästa söderläge. Ett mycket praktiskt boende mitt i centrum!

På insidan möts du av både originalcharm och moderna ytor. Här har du en bostad som är fräscht renoverad i smakfulla materialval med en inflyttningsklar känsla! Här har både kök, badrum på övre plan, ytskikt, vackra elementskydd, spaljéer och förvaring uppdaterats senaste åren.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 221 kr, Inkl. värme, VA, fiber via Telia samt kanalpaket lagom, två parkeringar på framsidan.
Boarea
74 m² 74 kvm boa + 35 kvm bia enligt säljaren
Rum
4 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
235 765 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning.
Interiör

En välkomnande hall med möjlighet att hänga jacka och ställa skor till höger. Från hallen når du bostadens samtliga våningsplan via vackra trappor i trä. Direkt till höger har du det uppdaterade och fina köket med köksluckor i ljust grå, med en bänkskiva i grått och med överliggande vitt kakel. Maskinell utrustning i rostfritt med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Köket har gott om bänkyta för matlagning och bakning och härifrån kan du även se ut över området via stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

Från köket och hallen når du det trevliga vardagsrummet via stora öppningar. Två fönster och dubbla altandörrar ger rummet ett ljuvligt ljusinsläpp och den fungerande öppna spisen i ena hörnet sätter en fin charm på rummet och ger en hög mysfaktor. Specialbeställda och fina elementskydd smyckar under fönstren. Via altandörrar når du baksidan och den lättaskötta tomten i bästa söderläge. Precis intill huset har du en träaltan med plats för både loungedel och matdel. Efter altanen kommer en mindre gräsmatta med planteringar, töjabuskar och odlingslådor.

Via en trappa i trä når du övre plan. Här möts du av en övre hall med förvaringsmöjlighet i vindsutrymme samt garderob. Bostadens sovrum på övre plan är två till antalet och är i olika storlek och utformning. Rummen har fina trägolv och harmoniska toner. På övre plan finns också ett stort och modernt badrum med kakel, klinkers, dusch, kommod med tvättställ, tvättmaskin, toalett samt två vädringsfönster.

Källarplan når du både från utsidan, via framsidan, samt från hallen på insidan. I Hallen finns goda förvaringsutrymmen och via hallen når du allrummet som också kan delas av och göras till ytterligare sovrum om behov finns. Rummet är rymligt med plats för soffgrupp och förvaring. I källarplan finns ett halkaklat badrum med vitt kakel, tvättbänk, tvättställ, toalett och badkar.
Total driftkostnad
1 199 kr/månad
Elektricitet
1 052 kr/månad
Personer i hushåll
3
Kommentar
Driftskostnaderna är nuvarande ägares kostnader och dessa kan komma att variera beroende på hushållets sammansättning, avtal och förbrukning.
Byggår
1948
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Energiprestanda / Premiärenergital
90
Namn
Brf Kolvringen i Partille
Om föreningen
Brf Kolvringen registerades år 1948 och föreningen nuvarande stadgar registrerades år 1998. Föreningen är en äta bostadsrättsförening och äger fastigheten med 8 uppförda flerbostadshus med 44 bostadsrätter i bostadsrättsradhusform. Utöver bostäderna finns det ett hus med separat tvättstuga, förråd och värmeanläggning. Föreningen har SBC som ekonomiskförvaltare. För mer info kolla gärna deras informativa hemsida: https://kolvringen.bostadsratterna.se/. Föreningen har gemensam vår och höststädning och en lekplats i området med gemensam skötsel. Föreningen har en gräsklippare, elektrisk häcksax, högtryckstvätt som man som medlem kan låna. Färg till husgrund och olja till ytterdörr får man via föreningen. Föreningen höjer avgiften varje år enligt SBC’s rekommendationer, snittet blir runt 3% per år.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Renoveringar
Renoveringar i urval:
1975-1976: Fasaderna plåtbekläddes.
1983-1985: Nytt yttertak, treglasfönster, termostater och ytterdörrar.
1984 och 2005: Lekplats uppdateras.
1990-talet: Fjärrvärme installeras.
2010: Bullerplank mot E20.
2000: Delvis dränering.
2015: Termostater byts ut.
2016: Telia fiber installeras.
2017: Ytdränering i länga 5.
2017-2019: Utrustning tvättstuga.
2017-2020: Rörstambyte vid renovering/skada

Det som planeras i närtid är byte av ytterdörrar. När detta sker är dock inte bestämt.
Andel Av Årsavgift
2.27273 %
Andel i BRF
2.27273 %
Tv och Bredband
Tv/bredband: Tv och bredband finns anslutet via Telia. Telias kanalpaket lagom och bredband via Telia fiber 100/100 ingår i avgiften.

Karta

Hör av dig till oss

Sofia Johansson

Fastighetsmäklare Partille

Delägare

Sofia Johansson

Linnea Nilsson

Fastighetsmäklare Partille

Linnea Nilsson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*