Till salu

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - HOSSABERGSVäGEN 30, 1102

Hossabergsvägen 30, 1102

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 795 000 kr
Boarea
63 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Trollsländan Öjersjö

En tvåa för dig som är kräsen!

Avgiftsfritt 2024-2025. Generös tvåa med kök från Vedum med köksö, stora fönsterpartier och stor balkong!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Hossabergsvägen 30, 1102, ÖJERSJÖ

Planlösning

En tvåa för dig som är kräsen!

En tvåa för dig som är kräsen! Generös bostad med stort sovrum, badrum med golvvärme och spotlights, kök från Vedum med köksö, vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong om hela 9,9 kvm.

Du välkomnas av en rymlig entré med spotlights och vackert klinkergolv som ger ett exklusivt intryck.

Badrummet imponerar med sin generösa storlek och stilrena design, helkaklat med vitt kakel och gråa klinkerplattor. Här är bekvämligheten i fokus med spotlights och golvvärme som standard, samt tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk.

I det ljusa och luftiga sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och ett hemmakontor. De fyra rymliga garderoberna ger dig gott om förvaringsmöjligheter och håller ordning och reda i ditt vardagsliv.

I hjärtat av bostaden möts du av ett stilrent kök från Vedum, placerat i en vinkel med en naturlig avgränsning genom en elegant köksö som skapar en perfekt delning mellan kök och vardagsrum. Här njuter du av generösa ljusinsläpp från altandörren och de två golvnära fönstren som ger rummet en öppen och ljus atmosfär. Utanför vardagsrummet väntar en stor balkong om hela 9,9 kvadratmeter där du kan njuta av utomhuslivet och vacker utsikt över det fina området.

Välkommen till en tvåa utan kompromisser, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en harmonisk och bekväm livsmiljö.

Brf Trollsländan

Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong.

Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen.

Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats.

Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem.

Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete.

Öjersjö/Hossabergsvägen

Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme.

Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till.

Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 795 000 kr
Månadsavgift
4 462 kr, Värme, vatten, bredband, TV-utbud Telia Lagom ingår. Eget elabonnemang och övriga IT-tjänster samt parkering är exkluderat.
Boarea
63 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
2/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
854 412 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
700 kr/månad
Elektricitet
500 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Värme, vatten, bredband, TV-utbud Telia Lagom ingår. Eget elabonnemang, hemförsäkring och parkering är exkluderat.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Bergvärme med vattenburna radiatorer. Golvvärme i badrum.
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Trollsländan Öjersjö
Andel i BRF
3.4313725490196 %

Karta

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*