Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - HELGAS VäG 7A

Helgas väg 7A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 295 000 kr
Boarea
76 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Gavellägenhet med fina ljusinsläpp och balkong i väst!

Gavellägenhet med fina ljusinsläpp och balkong i väst!

Välkommen till denna rymliga trerumslägenhet med generöst ljusinsläpp från stora fönster i söder. Här erbjuds en väldisponerad planlösning där de sociala, öppna ytorna balanseras av två sovrum i bra storlek. I dessa gör en klädkammare och en rejäl skjutdörrsgarderob skrymmande förvaringsmöbler överflödiga och möjliggör flera olika möbleringsalternativ.

Här erbjuds genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med vita skåpsluckor från Vedum och erbjuder goda förvaringsmöjligheter med praktisk lådförvaring. Generös köksbänk i grå laminat erbjuder väl tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande laminatskiva. En social köksö blir den självklara platsen oavsett om det är läxläsning med barnen eller socialt umgänge vid festligare tillfällen. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Helkaklat och generöst badrum med dusch som är inrett i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Längs med ena väggen underlättar en praktisk tvätthörna, som utöver tvättmaskin och torktumlare även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk, de vardagliga bestyren.

Utöver allt detta ingår även ett förråd utanför bostaden.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Bostaden säljs med budgivning! Tillträdet är flexibelt men tidigast 28 augusti, 2023.

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare Gustav Johansson en signal för att boka tid för visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 295 000 kr
Månadsavgift
5 237 kr, I månadsavgiften ingår: uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
76 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
3/6
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt säljaren
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 236 457 kr.

Interiör

Interiör
Förråd: Förråd tillhör bostaden med nyttjanderätt

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Andel i BRF
1.696 %

Karta

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson