Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - HELGAS VäG 7A

Helgas väg 7A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 295 000 kr
Boarea
101 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Generös gavelfyra i nybyggt område med flexibelt tillträde

Generös gavelfyra med stora rum, klädkammare, köksö och balkong om 9 kvm nybyggt område med flexibelt tillträde

Planlösning

Generös gavelfyra i nybyggt område med flexibelt tillträde

Är du på jakt efter en nybyggd generös gavelfyra med extra allt? I denna bostad har man inte hållit tillbaka utan sett till att göra vardagen så smidig som möjligt för ägaren.

Du välkomnas av en rymlig hall där du smidigt gömmer ytterkläder och skor i en större skjutdörrsgarderob. Direkt in till vänster har du ett utav bostadens badrum samt två sovrum om rymliga 9 och 12 kvm. Vidare in i bostaden passerar du bostadens klädkammare om 3 kvm samt det större badrummet med golvvärme där du även finner tvättmaskin och torktumlare.

Bostadens stora kök och vardagsrum får en halvöppen planlösning och är lätt möblerad. Vackert ljusbeige kök från Vedum. Rikligt med fönster i två väderstreck och stor härlig balkong om 9 kvm. Köket har dessutom en vacker köksö, en större arbetsbänk samt gott om förvaring. Jämte vardagsrummet ligger bostadens master bedroom om 14 kvm där en större skjutdörrsgarderob täcker ena kortsidan.

Utöver allt detta ingår även ett förråd utanför bostaden.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Bostaden säljs med budgivning! Tillträdet är flexibelt men tidigast 2023-08-28.

Läs mer om bostadens materialval i dokumentet "Materialval - 31202".

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare Gustav Johansson en signal för att boka tid för visning!

Observera att bilderna i annonsen är från referensbostäder.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 295 000 kr
Månadsavgift
6 659 kr, I månadsavgiften ingår:uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
101 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
2/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 529 296 kr.

Interiör

Interiör
Förråd: Förråd upplåts med bostadsrätten

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 282 kr/månad
Elektricitet
850 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
4

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
2.0978 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser.?Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson