Såld

GöTEBORG / SANDARNA - FIXFABRIKEN - BRUKSGATAN 37

Bruksgatan 37

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 475 000 kr
Boarea
81 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
HSB Brf Sannaparken

Härliga umgängesytor

Öppen och social trea med generösa umgängesytor, stort badrum och stor inglasad hörnbalkong i fritt läge!

Planlösning

Härliga umgängesytor

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger HSB Brf Sannaparken. Här välkomnas ni till en fin trea där ni möts av härliga sällskapsytor, ett fint Marbodalkök, två bra sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Stor inglasad hörnbalkong. Hiss och garage.

Klicka på "Bostadsväljaren" på den länkade sidan och välj lägenhet 2023 för att se solstudie och lägenhetens placering.

https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/sannaparken

Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 475 000 kr
Månadsavgift
5 335 kr, Inkl värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 219 kr/mån för bredband/telefoni/tv. Du betalar för din egen förbrukning av vatten och el via avgiftsavin.
Boarea
81 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/3
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 139 159 kr.

Interiör

Interiör
Interiör: Ta hissen till våning två och ni välkomnas in i detta hem. I hallen finns först yta för avhängning till vänster följt av tre garderober med fem överskåp som tar hand om alla ytterkläderna. Vitmålade väggar möter en parkett i ek som är genomgående för hela bostaden.

Rakt fram når ni kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Köket till höger är signerat Vedum och i den L-formade arbetsdelen finns bra arbetsytor och skåpsförvaring. Vita, släta luckor med handtag i brunt läder möter vitt kakel ovan arbetsytan i grå laminat. Här finns hel kyl och frys i vitt, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, micro och fläkt. Infällda spotlights med dimmer ger arbetsbelysning efter önskad styrka. Framme vid fönstret har matplatsen för 6-8 personer sin givna plats och binder ihop kök och vardagsrum på ett härligt sätt.

I vardagsrumsdelen ryms soffa med tillhörande möblemang, tv-möbel, bokhyllor och läshörna. Rummet ihop med köket har fönster ner mot vagnhallen vilket skapar ett högt och fritt läge med milsvid utsikt. Härifrån nås också hemmets härliga, inglasade hörnbalkong där morgonsolen värmer gott. Gott om plats för både sittgrupp och odlingar. Inglasningen förlänger användningstiden rejält!

Båda sovrummen nås från vardagsrummet. Det största är väl tilltaget med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och en hel garderobsvägg med fem garderober med överskåp. Väggar målade i en harmonisk mörkbeige kulör.

Det andra sovrummet ligger intill och passar utmärkt som barn- arbets- eller gästrum. Här finns två garderober.

Badrummet nås från hallen och är även detta smakfullt inrett. Vita kakelplattor i halvstensförband möter klinkerplattor i grått. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med kommod och ovanhängande spegelskåp samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänkyta ovan, två förvaringsskåp samt vägghängd klädtork. Elburen komfortvärme värmer frusna tår om morgonen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
219 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Övrigt avser informationsöverföringsbelopp. Kostnaderna för el och varm- och kallvatten är schablonsiffror ur den ekonomiska planen. Dessa varierar beroende på personlig förbrukning.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
57

Förening

Namn
HSB Brf Sannaparken
Om föreningen
HSB Brf Sannaparken i Göteborg bildades 2017 och husen står klara för inflytt under hösten 2022. Föreningen består av 135 lägenheter. Föreningen tecknar kollektivt elavtal och medlemmarna betalar efter egen förbrukning på avgiftsavin. Föreningen är en HSB-förening så det krävs ett medlemskap för samtliga köpare i HSB Göteborg, för att överlåtelsen ska bli giltig och att ansökan ska skickas vidare till föreningen för godkännande. På grund av ökade kostnader sedan föreningens ekonomiska plan sattes så kommer avgifterna höjas i två steg. Från 2023-03-01 höjs den en första gång (applicerad i den avgift som marknadsförs) nästa gång den höjs är 2024-09-01. HSB flaggar dock för att den senare höjningen endast sker OM det finns behov då. Se mer info och nya avgiftsnivåer i dokumentet "Information om avgiftshöjning".
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.90863 %
Andel i BRF
0.92728 %
Parkeringar
Föreningen har ett garage med 50 platser, samtliga utrustade med laddstolpe för 1250kr/mån.
Gemensamma ytor
I Brf Sannaparken finns en gemensam tvättstuga, en övernattningslägenhet och en härlig innergård. Gården pryds av grönskande växtlighet, en pergola, spaljéer och en paviljong vilket gör gården till en mötesplats för medlemmarna men ger också plats för egen tid om så önskas.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Telia avseende bredband/TV/tele.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Enskilda medlemmar tecknar enskilt bostadsrättstillägg.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson