Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40 - LGH 2907

Bratteråsgatan 40 - Lgh 2907

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
5 695 000 kr
Boarea
78 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Ljus trea i högt och fritt läge!

Planlösning

Ljus trea i högt och fritt läge!

Välkommen till denna unika hörnlägenhet om 78 välplanerade kvadratmeter med fönster i två väderstreck och ett härligt ljusinsläpp tack vare de höga läget. En ljus och rymlig lägenhet med ett inbjudande vinkelkök och vardagsrum för både vardag och middagsinbjudningar.

Bostaden är smart planerad med trevliga sällskapsytor, öppen planlösning, rofyllda sovrum, genomgående ekparkett och inglasad balkong i österläge. Utöver detta erbjuder bostaden gott om förvaring både i lägenheten samt i det tillhörande förrådet.

I föreningen finns gemensam festvåning, bastu och relaxrum med tillhörande takterrasser högst upp i huset! Här bor ni med gångavstånd till både centrum och hamnen som sommartid lockar med sina många uteserveringar och fik. Ett stenkast härifrån finner ni också naturnära promenadslingor. Kort och gott är detta ett hem att trivas i.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
5 695 000 kr
Månadsavgift
5 541 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 220 kr för telia Triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning. Nettoskuldsättning: 1 323 424 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Boarea
78 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
19/25
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 323 424 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall : Vitlaserad ekparkett och målade väggar i beige kulör. Förvaring i skjutdörrsgarderober med spegelglasdörrar.

Sovrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i grå kulör. Plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt skrivbordsplats. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i lila kulör. Plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring i skjutdörrsgarderob.

Kök: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i beige kulör. Ovan köksbänken i kvartskomposit sitter en bakkantlist i samma material. köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt två kombinerade kyl och frys. Matplats för ca 6 personer

Förråd: Till bostaden hör nyttjanderätt av ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 104 kr/månad
Elektricitet
780 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel 780kr/mån och hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. Varmvatten enligt ekonomiskplan ca 94 kr/mån De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
49

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.6709 %
Andel i BRF
0.6709 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 109 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 53 st, 1400 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 49st 1700 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 6 st 700 kr/mån Utvändig HCP-plats 1000 kr/mån.
Gemensamma ytor
Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson