Snart till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40

Bratteråsgatan 40

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 995 000 kr
Boarea
53 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Tvåa med utsikt mot älven!

Lägenhet i Kronjuvelen, bo med härlig utsikt och i en byggnad utöver det vanliga!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Bratteråsgatan 40, GÖTEBORG

Tvåa med utsikt mot älven!

Varmt välkommen till denna tvåa om 53 kvm på Bratteråsgatan 40!

Här bor du i en lägenhet producerad 2022 som har alla bekvämligheter man kan tänka sig. Direkt när vi kliver över tröskeln nås du av ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora vardagsrumsfönstret som erbjuder härlig utsikt mot älven. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning vilket ger flexibla möbleringslösningar och är som gjort för sociala tillställningar. Köket har gott om förvaring samt arbetsytor. Köksluckor smakfullt i beige samt vitt kakel. Sovrummet ligger avskilt och här inne ryms utan problem en större säng. Även härifrån ges härlig utsikt mot älven och ett härlig ljusinsläpp. Förvaring i garderober med skjutdörrar. Badrummet är i ett mycket fint utförande med beige klinker och kakel, samt har bekvämligheten med kombineras tvättmaskin och torktumlare.

Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen.

Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster.

Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredagen, valet är ditt! Även föreningens festlokal är strategiskt belägen längst fram på plan 25. Här bjuds samma fantastiska utsikt som på terrassen och det finns även sittplatser för 40 gäster, fullutrustat kök samt flera toaletter. Helt enkelt en av de bästa plasterna i Göteborg för födelsedagar, studentskivor eller andra högtidsfiranden.

Välkomna att anmäla er till visningen i augusti!

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Månadsavgift
3 897 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr som avser Telia Triple Play. Föreningen har individuell mätning och debitering.
Boarea
53 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
4/25
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
920 791 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2023.
Interiör
Interiör : Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter.

Smakfullt kök med bra arbetsytor samt förvaring bakom beige skåpsluckor. Den maskinella utrusningen består av induktionshäll, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Matplatsen blir naturlig som en mittpunkt mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönster med utsikt mot älven. Här inryms utan problem en soffa med tillhörande möblemang.

Sovrummet ligger avskiljt och likaså här finns ett stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en större säng samt förvaringsmöbel.

Badrummet är i ett fräscht utförande med beige kakel och klinker. Duschvägg i glas och bekvämlighet med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, golvvärme.
Total driftkostnad
570 kr/månad
Elektricitet
200 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten "Övrigt" avser Telia Triple Play. Föreningen har individuell mätning och debitering. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon.
Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja
Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.47068 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 109 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 53 st, 1400 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 49st 1700 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 6 st 700 kr/mån Utvändig HCP-plats 1000 kr/mån.
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Kontakta Mäklare

Boka visning

Förbokning krävs. Boka en tid här på vår hemsida eller kontakta en mäklare för hjälp.

Visning

Bratteråsgatan 40, GÖTEBORG

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*