Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40

Bratteråsgatan 40

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 395 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Exklusiv tvåa med högt och fritt utsiktsläge!

Planlösning

Exklusiv tvåa med högt och fritt utsiktsläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa i Brf Kronjuvelen i högt och fritt läge med slående utsikt.

Bostaden öppnar upp sig direkt innanför dörren och ljuset från de stora fönstren i vardagsrummet speglar sig i det naturliga parkettgolvet och ger bostaden en upplyftande ljus känsla. Hallen har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober som även är försedda med spegelfronter så att du alltid kan dubbelkolla looken innan du går ut.

Köket ligger bra placerat längs ena väggen och kommer från den välkända leverantören Ballingslöv. Luckorna går i härligt mörkblå med rostfria handtag och bänkskivan i ljusgrått skapar en fin kontrast och klättrar upp längs väggen mellan bänkytan och överskåpen för ett extra stilrent och exklusivt uttryck.

Den öppna planlösningen erbjuder gott om plats för både matbord och soffmöblemang och för den som gillar stora middagsbjudningar passar planlösningen perfekt med ett förlängningsbart bord för att få plats med många sittande gäster. Överallt i lägenheten är den makalösa utsikten mot älven och staden närvarande.

Sovrummet går i samma ljusa stil som resten av bostaden och här får ni plats med en dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringen löses smidigt i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

I badrummet ligger det mörka klinkerplattor på golvet och stora vita kakelplattor sitter på väggarna. Här finns en kommod med tillhörande spegelskåp på väggen. Duschen består av en takduscharmatur och svängbara dörrar i klarglas skyddar vatten från att blöta ned badrummet. Belysning finns både inbyggt i spegelskåpet samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen. Tvättbehoven löser man enkelt med den kombinerade tvättmaskinen & torktumlaren.

Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen.

Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster.

Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredagen, valet är ditt! Även föreningens festlokal är strategiskt belägen längst fram på plan 25. Här bjuds samma fantastiska utsikt som på terrassen och det finns även sittplatser för 40 gäster, fullutrustat kök samt flera toaletter. Helt enkelt en av de bästa plasterna i Göteborg för födelsedagar, studentskivor eller andra högtidsfiranden.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 395 000 kr
Månadsavgift
3 940 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 220 kr för telia Triple-play samt kostnaden för varmvatten som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
16/25
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
938 765 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Förråd: Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
854 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 590 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023 samt varmvatten ca 74 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
49

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.4759 %
Andel i BRF
0.4759 %

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*