Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40

Bratteråsgatan 40

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
5 995 000 kr
Boarea
78 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Högt upp med fantastisk kvällsol!

Planlösning

Högt upp med fantastisk kvällsol!

Välkommen in i denna hörntrea med inglasad balkong åt väster. Lägenheten kännetecknas av sitt fantastiska ljusflöde från flera fönster i två väderstreck och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober.

Den rymliga hallen tar dig till det stora vinkelköket med given plats för matgruppen framför fönstret. I anslutning finns även vardagsrummet med gott om plats för sittgrupp, som bidrar till öppna sociala ytor. Den inglasade balkongen som nås från vardagsrummet, blir som ett extra rum att nyttja under såväl soliga som regniga dagar.

Det helkaklade badrummet är utrustat med duschhörna, handfat med kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk och överskåp. Spotlights i badrum och hall bidrar till en trivsam ljussättning.

För att njuta av 360-graders utsikt över älven, inloppet och stadens profil, ta hissen upp till föreningens gemensamma takterrass och relaxavdelning högst upp i huset.

I Eriksbergs nya landmärke bor du på nya höjder. Kronjuvelen blir med sina 25 våningar i särklass det högsta huset i den älvnära stadsdelen.

I takt med att Eriksberg växer blir kajpromenaden ett mer attraktivt promenadstråk för såväl boende som besökare. Som boende på Eriksberg har du allt du kan tänkas behöva i nära anslutning. Runt omkring finns livsmedelsbutik, restauranger, caféer, frisersalonger, skola, förskola och Närhälsan. En bit bort finner du köpcentrum med stormarknad, bank, systembolag och detaljhandel. Tar du dig till Backaplan finns det ytterligare över 120 butiker. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt.

Vänligen observera att alla bilder med möbler och inredning är från en likadan bostad på våning 9, vi har med dessa bilder för att illustrera hur bostaden kan se ut möblerad.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
5 995 000 kr
Månadsavgift
4 256 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 220 kr för telia Triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning. Nettoskuldsättning: 1 323 424 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Boarea
78 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
20/25
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 323 424 kr

Interiör

Interiör
Hall : Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Förvaring i skjutdörrsgarderober med spegelglasdörrar.

Badrum: Helkaklat badrum med stora vita plattor på väggarna och grå klinker på golvet. Komplett utrustat med duschhörna med glasväggar och takdusch, extra bred kommod (80 cm), spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlar monterade under en bänkskiva med förvaringsskåp på väggen ovan. Golvvärme och spotlight för extra härlig känsla.

Sovrum: Vitlaserad ekparkett och fondvägg i grå kullör, övriga väggar i vitt . Plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt skrivbordsplats. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vit kulör. Plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring i skjutdörrsgarderob.

Vardagsrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vit kulör. Stora fönster med härligt ljusinsläpp.

Kök: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt kulör. Bänksskiva i grå laminat och stänkskydd av vitt kakel i stående sättning. Köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt två kombinerade kyl och frys. Matplats för ca 6 personer.

Balkong: Inglasad balkong om cirka 8 kvm i västerläge.

Förråd: Till bostaden ingår nyttjanderätten till ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 184 kr/månad
Elektricitet
780 kr/månad
Försäkring
310 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel 780kr/mån och hemförsäkring 310 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. Varmvatten enligt ekonomiskplan ca 94 kr/mån De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022/2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Styrelsen har beslutat om en höjning av månadsavgiften med 30,5% från den 2023-04-01
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.6709 %
Andel i BRF
0.6709 %

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*