Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 32

Bratteråsgatan 32

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 795 000 kr
Boarea
47 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Guldkornet

Vindstvåa med västerläge och fantastisk takhöjd

Planlösning

Vindstvåa med västerläge och fantastisk takhöjd

Högst upp i huset ligger denna charmiga vindstvåa med balkong åt väster. Bostaden ligger i högst upp i huset och får härligt snedtak som lutar från 2,4 upp till 3 meter vilket ger bostaden en härlig känsla av rymd.

Vänligen observera att bilderna på möblerad lägenhet är från en annan likadan lägenhet i huset och är medtagna endast som inspiration.

Du välkomnas in i bostadens hall med en stor skjutdörrsgarderob längs ena sidan. Det smidiga hyllsystemet låter dig själv anpassa förvaringslösningen efter dina behov och förutom dina kläder finns även plats för städutrustning och teknikutrustningen för Telia Triple Play som ingår i avgiften. På golvet ligger vitlaserad ekparkett.

Från hallen nås även bostadens badrum, här är det hög kvalitet från start med komfortvärmegolv och spotlights i taket. Duschhörnan har svängbara dörrar i klarglas, något som öppnar upp för mer utrymme. Här finns gott om förvaring i vägghängd kommod och ett tvättskåp från Marbodal. Under skåpet hittar du din nya tvättstuga – en kombimaskin för både tvätt och torkning.

Vidare in i bostaden finner vi bostadens kök med praktiska köksytor, stilren inredning från Marbodal och energisnåla vitvaror från Siemens så har köket allt och lite till. Det är modernt och lättarbetat med vita luckor, varmgrå köksbänk och bakkantslist av laminat, integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys samt en effektiv induktionshäll – allt stämningsfullt upplyst med LED-list och dimmer. Eftersom mat oftast smakar bättre i goda vänners lag är det även planerat för en matplats, här är vi säkra på att många fina stunder och minnen kommer att skapas och delas, blir dina dem första?

Under sommartid så kan man med fördel avnjuta bostadens balkong som nås via glasdörren mellan matplatsen och vardagsrummet. Balkongen ligger i ett lugnt läge och är cirka 5 kvm.

Två steg från matbordet går man sedan över till bostadens vardagsrum som såklart ligger i en öppen planlösning med köket. Här är den perfekta platsen att slå sig ned efter en god middag och fortsätta kvällen, ytan är lättmöblerad och tv:n får en naturlig plats på väggen rakt framför soffan.

Från vardagsrummet tar du dig sedan genom dörren in till hemmets sovrum. I sovrummet lutar sovrummet något mer än i vardagsrummet vilket ger rummet en extra mysig och ombonad känsla. Här finns en till skjutdörrsgarderob, även här med ett smart hyllsystem som du själv kan anpassa efter behov samt en kattvind om 3 kvm vilket verkligen bidrar till goda förvaringsmöjligheter i bostaden.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 795 000 kr
Månadsavgift
3 701 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 220 kr för telia Triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning. Nettoskuldsättning: 761 520 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Boarea
47 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
4/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
761 520 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Hall med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

Kök: Kök från Marbodal med vita luckor och grå bänksskiva. Integrerad diskmaskin, kombinerad ugn och micro samt kyl/fyrs och induktionshäll.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med härlig rymd tack vare snedtaket och den tilltagna takhöjden på 3 meter.

Sovrum: Sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt kattvind.

Badrum: Fullutrustat badrum med dusch, kommod, spegel och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket och komfortvärmegolv

Förråd: Till bostaden hör av ett vindsförråd som ingår i upplåtelsen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
910 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 590 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. Varmvatten enligt ekonomiskplan ca 99 kr/mån De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Guldkornet
Om föreningen
Brf Guldkornet har 107 st bostäder och ligger på Eriksberg i Göteborg. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Lilla Guldkornet, ett 5-vånings gårdshus med flera mindre lägenheter, har ljusare tegelfasad och balkonger åt väster eller åt den stora gården i öster. Med Eriksbergskajen alldeles nedanför gatan har du allt du kan tänka dig inom räckhåll. Promenader längs med kajen, matupplevelser i områdets många restauranger och löprundor i Färjenäsparken. Med cykel, buss och båt tar du dig dessutom snabbt till flera köpcenter och Göteborgs centrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.8016 %
Andel i BRF
0.8016 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 47 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 12 st, 1500 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 17 st 1800 kr/mån + enskild förbrukning. Utvändig parkering med laddningsmöjlighet 13 st 1400 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 5 st 750 kr/mån
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Karta

Hör av dig till oss

Malin Ring

Fastighetsmäklare

Malin Ring