Snart till salu

SäVEDALEN / SäVEDALEN - BERGSVäGEN 42

Bergsvägen 42

Snabbfakta - Friliggande villa
Boarea
120 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Objekttyp
Friliggande villa
Antal rum
5 R.O.K.

Familjär villa med ett rofyllt läge och vacker vy över Sävedalen

På en lugn återvändsgata med ljuvlig utsikt och inbäddad i grönska ligger denna familjevilla och väntar på att nästa familj ska flytta in och trivas!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Bergsvägen 42, Sävedalen

Planlösning

Familjär villa med ett rofyllt läge och vacker vy över Sävedalen

Välkommen till Bergsvägen 42 och denna trevliga trävilla i god storlek för hela familjen. Fastigheten är inbäddad i grönska och har gott om äppleträd, plommonträd, klarbär, smultron och blommor för en härlig trädgårdsidyll. Utsikten från tomten och villan är härlig och utanför ligger en återvändsgata med lite biltrafik. På tomten finns flera uthus och förvaringsmöjligheter för både cyklar, trädgårdsredkap, verktyg och ved. Inne i villan finns idag tre sovrum på övre plan och möjlighet att göra ytterligare sovrum på entréplan om behov finns. Vardagsrummet är rymligt och i vinkel och har en vacker kakelkamin med hög mysfaktor. Från vardagsrummet når du träaltanen med trappa ner till trädgården och uterummet på framsidan. Uterummet möjliggör vistelse i utemiljö från tidig vår till sen höst. I taket växer en välväxt vinranka och årets skörd blir riklig.

Här bor du i ett familjevänligt område med både naturen och centrala delarna nära till hands. Bostaden ligger med promenadavstånd till populära förskolor och Ugglums skola samt Sävedalens köpgata med ett utbud av restauranger från världens alla hörn, vårdcentral, matbutiker och annan service. Sävedalen erbjuder flera natursköna områden och fritidsaktiviteter för hela familjen. Här finns b.la. Vallhamra Idrottsplats med både friidrottsanläggning, fotbollsplaner, inomhushall och ishall. Med promenad och cykelavstånd når du Härlanda Tjärn och hela Delsjöområdet med fina promenadstråk och badmöjligheter. En kort bilresa eller bussresa, från Köpgatan når du Allum köpcentrum med stort utbud av matbutiker, shopping, frisörer och restauranger. Goda kommunikationer finns via buss från busshållplats Backvägen och Gibsons väg där linje Svart Express och buss 513 smidigt tar dig in till Partille centrum och Göteborg centrum.

Fakta
Objekttyp
Villa
Boarea
120 m² Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Rum
5 R.O.K.
Interiör
Via en stig genom tomten når du entrén på baksidan. Här möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga jackan och ställa skorna till vänster. Till höger har du en trappa i trä som tar dig till övre plan. Rakt fram ligger toalettutrymmet som finns på entréplan. Här inne ligger en våtrumsmatta, tapet, toalettstol och tvättställ. Längre in når du det stora vardagsrummet i vinkel. Denna del är utbyggd och har gjort rummet luftligt och ljust. Stora fönster i två väderstreck samt en altandörr ut mot framsidans altan och uterum. Njut av tidig vår till sen höst i det mysiga uterummet med vinranka växandes i taket. På framsidan har du eftermiddag och kvällssol.

Köket ligger i andra änden av huset och har plats för ett köksbord invid fönster. Köket är i bevarad äldre charm och har gott om förvaring i skåp och lådor. Innanför köket finns ett arbetsrum.

En trappa upp i huset har du bostadens tre sovrum. De är i olika storlek och utformning och skulle behov finnas kan man dela av det största rummet och göra två mindre. Denna del är också en utbyggd del av huset. På övre plan finns goda förvaringsutrymmen i sidovindar och garderober. På övre plan ligger också bostadens badrum med dusch, kommod, tvättställ och vädringsfönster.

Den lilla källardelen når du från utsidan och sidan om huset. Här finns en matkällare, tvättstugeavdelning samt pannrum med bergvärmepump.
Total driftkostnad
32 347 kr/år
Elektricitet
10 000 kr/år
Försäkring
6 560 kr/år
Personer i hushåll
2
Kommentar
Kostnad för el inkluderar totalkostnad för el och nätavgift. Sotning har gjorts vart sjätte år. Driftskostnaderna är nuvarande ägares kostnader för år 2023 och dessa kan komma att variera beroende på hushållets sammansättning, avtal och levnadssätt. Utöver driftkostnaderna tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9 525 kr.
Pantbrev & Lån
200 000 kr
Byggår
1925
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Uppvärmning
Bergvärme
Övriga byggnader/Utrymmen
Både förråd och redskapsbodar finns på tomten.
Energiprestanda / Premiärenergital
90

Boka visning

Förbokning krävs. Boka en tid här på vår hemsida eller kontakta en mäklare för hjälp.

Visning

Bergsvägen 42, Sävedalen

Karta

Hör av dig till oss

Sofia Johansson

Fastighetsmäklare Partille

Delägare

Sofia Johansson

Linnea Nilsson

Fastighetsmäklare Partille

Linnea Nilsson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*