Såld

PARTILLE / PARTILLE CENTRUM - HUBERTUSVäGEN 5C

Hubertusvägen 5C

Snabbfakta - Bostadsrättsradhus
Utgångspris
3 695 000 kr
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
Kommentar till Areakälla
74 m²
74 kvm boa + 35 kvm bia enligt säljaren
Biarea
35 m²
Rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Kolvringen i Partille

Bo i mysigt bostadsrättsradhus i tre plan med villakänsla mitt i Partille Centrum!

Praktiskt bostadsrättsradhus mitt i centrum med mycket karaktär och charm. Här erbjuds du lättskött trädgård, fungerande öppen spis och två p-platser.

Planlösning

Bo i mysigt bostadsrättsradhus i tre plan med villakänsla mitt i Partille Centrum!

Välkommen in på hemtrevliga och familjära Hubertusvägen, mitt i Partille centrum och en expansiv del av Partille. Här bor du med villakänsla i bostadsrättsradhus om totalt 74 kvm boa + 35 kvm bia fördelat på tre våningar och 4 rok med stenbelagd parkeringsplats på framsidan med plats för två bilar, en lättskött trädgård på baksidan i bästa söderläge. Ett mycket praktiskt boende mitt i centrum!

På insidan möts du av både originalcharm och moderna ytor. Här har du en bostad som är fräscht renoverad i smakfulla materialval med en inflyttningsklar känsla! Här har både kök, badrum på övre plan, ytskikt, vackra elementskydd, spaljéer och förvaring uppdaterats senaste åren.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Utgångspris
3 695 000 kr
Månadsavgift
5 221 kr, Inkl. värme, VA, fiber via Telia samt kanalpaket lagom, två parkeringar på framsidan.
Boarea
74 m² 74 kvm boa + 35 kvm bia enligt säljaren
Biarea
35 m²
Rum
4 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
235 765 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning.
Interiör

En välkomnande hall med möjlighet att hänga jacka och ställa skor till höger. Från hallen når du bostadens samtliga våningsplan via vackra trappor i trä. Direkt till höger har du det uppdaterade och fina köket med köksluckor i ljust grå, med en bänkskiva i grått och med överliggande vitt kakel. Maskinell utrustning i rostfritt med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Köket har gott om bänkyta för matlagning och bakning och härifrån kan du även se ut över området via stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

Från köket och hallen når du det trevliga vardagsrummet via stora öppningar. Två fönster och dubbla altandörrar ger rummet ett ljuvligt ljusinsläpp och den fungerande öppna spisen i ena hörnet sätter en fin charm på rummet och ger en hög mysfaktor. Specialbeställda och fina elementskydd smyckar under fönstren. Via altandörrar når du baksidan och den lättaskötta tomten i bästa söderläge. Precis intill huset har du en träaltan med plats för både loungedel och matdel. Efter altanen kommer en mindre gräsmatta med planteringar, töjabuskar och odlingslådor.

Via en trappa i trä når du övre plan. Här möts du av en övre hall med förvaringsmöjlighet i vindsutrymme samt garderob. Bostadens sovrum på övre plan är två till antalet och är i olika storlek och utformning. Rummen har fina trägolv och harmoniska toner. På övre plan finns också ett stort och modernt badrum med kakel, klinkers, dusch, kommod med tvättställ, tvättmaskin, toalett samt två vädringsfönster.

Källarplan når du både från utsidan, via framsidan, samt från hallen på insidan. I Hallen finns goda förvaringsutrymmen och via hallen når du allrummet som också kan delas av och göras till ytterligare sovrum om behov finns. Rummet är rymligt med plats för soffgrupp och förvaring. I källarplan finns ett halkaklat badrum med vitt kakel, tvättbänk, tvättställ, toalett och badkar.

Renoveringar nuvarande ägare:
2022: Trappspaljé i äkta ek. Skräddarsydda elementskydd i två sovrum, vardagsrum och hall. Målning av hallen på entréplan. Renovering av el i kök med nya lamparmaturer och eluttag, vardagsrum med ny taklampskontakt och eluttag samt sovrum med borttagning av gamla eluttag, samt installation av nya.

2023: Målning i hall på övervåningen samt i vardagsrum. Ny trall på uteplatsen.

Utfört av tidigare ägare:
2017: Nya golv. Gipsat och målat vardagsrum, sovrum och hall på övre plan. Nya steg i trappan. Nytt badrum på övre plan. Nya garderober i sovrum och hall med spegeldörrar. Ny altan.
2020: Ny tvättmaskin och torktumlare. Ny stenbelagd parkering på framsidan. Nytt golv i allrum och ny garderob i allrum.
2021: Delvis renovering av kök med nya luckor, nytt kakel, ny bänkskiva och ny kyl/frys.
Total driftkostnad
1 252 kr/månad
Elektricitet
1 052 kr/månad
Försäkring
53 kr/månad
Renhållning
147 kr/månad
Elförbrukning
4413 kWh/år
Personer i hushåll
3
Kommentar för Driftkostnad
Driftskostnaderna är nuvarande ägares kostnader och dessa kan komma att variera beroende på hushållets sammansättning, avtal och förbrukning.
Byggår
1948
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Energiprestanda / Premiärenergital
90
Namn
Brf Kolvringen i Partille
Om föreningen
Brf Kolvringen registerades år 1948 och föreningen nuvarande stadgar registrerades år 1998. Föreningen är en äta bostadsrättsförening och äger fastigheten med 8 uppförda flerbostadshus med 44 bostadsrätter i bostadsrättsradhusform. Utöver bostäderna finns det ett hus med separat tvättstuga, förråd och värmeanläggning. Föreningen har SBC som ekonomiskförvaltare. För mer info kolla gärna deras informativa hemsida: https://kolvringen.bostadsratterna.se/. Föreningen har gemensam vår och höststädning och en lekplats i området med gemensam skötsel. Föreningen har en gräsklippare, elektrisk häcksax, högtryckstvätt som man som medlem kan låna. Färg till husgrund och olja till ytterdörr får man via föreningen. Föreningen höjer avgiften varje år enligt SBC’s rekommendationer, snittet blir runt 3% per år.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Renoveringar
Renoveringar i urval:
1975-1976: Fasaderna plåtbekläddes.
1983-1985: Nytt yttertak, treglasfönster, termostater och ytterdörrar.
1984 och 2005: Lekplats uppdateras.
1990-talet: Fjärrvärme installeras.
2010: Bullerplank mot E20.
2000: Delvis dränering.
2015: Termostater byts ut.
2016: Telia fiber installeras.
2017: Ytdränering i länga 5.
2017-2019: Utrustning tvättstuga.
2017-2020: Rörstambyte vid renovering/skada

Det som planeras i närtid är byte av ytterdörrar. När detta sker är dock inte bestämt.
Andel Av Årsavgift
2.27273 %
Andel i BRF
2.27273 %
Tv och Bredband
Tv/bredband: Tv och bredband finns anslutet via Telia. Telias kanalpaket lagom och bredband via Telia fiber 100/100 ingår i avgiften.
Energideklaration
Energideklarationsdatum
Utförd
2023-09-27
Energiklass
C
Specifik energianvändning
114 kWh/kvm/år
Energiprestanda, primärenergital
90 kWh/kvm/år

Karta

Om Partille centrum

”Välkommen till Partille - mitt i det goda livet!” stod det på skylten när ni susade förbi den gamla bruksorten längs E20. Grönskande natur omger er och Säveån ringlar sig långsamt fram genom landskapet. Vackra sekelskifteshus samsas med moderna köpcentrum och en livfull stadskärna. Orden fastnade, precis som du gjorde på Hemnet när du kom hem. Och nu vill du veta mer.

Trots att Partille centrum bara ligger 12 minuter från Göteborg kan man inte riktigt kalla det en förort. Med tanke på att samhället grundades så tidigt som på 1200-talet är det kanske historiskt sett tvärtom? För till Sävedalens grönskande fält, djupa skogar och vackra sjöar har folk sökt sig i alla tider. Och vi kan inte klandra dem. Partille som kommun i allmänhet och samhälle i synnerhet är faktiskt något alldeles extra.

Här är bebyggelsen lika varierad som landskapet. Det finns områden fulla av charmiga sekelskiftesvillor, läcker egnahemsbebyggelse, smarta radhus och moderna lägenheter. Oavsett vilken boendeform du söker kommer du alltså att med största sannolik hitta ditt drömhem här. Men hur är det med drömliv då?


Gillar du natur och friluftsliv råder ingen brist på aktiviteter. Genom flera vandringsleder kan du promenera, cykla eller springa rakt ut i kommunens vackra skogar och naturreservat. Är sport mer din grej stoltserar Partille med utmärkelser som bästa idrottsstad – där handbollen ligger invånarna särskilt varmt om hjärtat. Här arrangeras nämligen varje år världens största handbollsturnering, Partille Cup. Men ingen kommer att kolla snett på dig om du föredrar fotboll, tennis, rugby, friidrott eller golf för den delen. Föreningslivet är starkt, och erbjuder ett brett utbud av sporter och aktiviteter – även för de yngsta.

I samma veva får vi inte glömma multihallen Partille Arena, som förutom sport även bjuder in till konserter, mässor, show och event som den populära megaloppisen. Gillar du att fynda finns alltid Partille Centrum och köpcentrumet Allum, som med över 100 butiker, restauranger, vårdcentral och tandläkare kommer att lösa de flesta av era behov. Lockar en tur till Göteborg för jobb eller nöje tar pendeltåget er till centrum på en kvart.

Kanske är det närheten till badsjöar och naturens äventyr som lockar så många barnfamiljer hit? Eller så beror det på att det finns gott om förskolor, grundskolor och gymnasium, vilket gör hämtning och lämning smidigt var man än bor. Frågar man invånarna själva, visade en undersökning från 2024 att hela 93% av de 1000 tillfrågade känner sig trygga och trivs i Partille – en av de högsta siffrorna i hela Göteborgsregionen.

Så om du föredrar en svamptur på förmiddagen uppföljt av en middag på Avenyn, har du nog hittat rätt. Tryggt och lugnt med allt du behöver inom räckhåll – ”mitt i det goda livet”. Välkommen hem till Partille!

Hör av dig till oss

Sofia Johansson

Fastighetsmäklare Partille

Delägare

Sofia Johansson

Linnea Nilsson

Fastighetsmäklare Partille

Linnea Nilsson