En helt nytänkande mäklarbyrå

om oss

När man känner att man hämmas i sin utveckling har man egentligen bara två val. Att tyst fortsätta i gamla spår, eller riva några väggar och helt rita om planlösningen med förhoppningen att skapa något nytt. Nyfikna som vi är valde vi att göra det senare. Och tur var väl det, för bara efter några år som bolag kan vi nu stolt kalla oss för Storgöteborgs ledande mäklare inom nyproduktion.

Vi grundades 2016 med en vision om att utmana vår bransch – både i hur vi på nya sätt kan sköta försäljning av nyproducerade bostäder, men även hur vi kan omdefiniera arbetsmiljön och villkoren för oss som mäklare. Och resultatet talar för sig själv. Med en rad nya strategiska metoder och tekniska verktyg till hands har vi gång på gång lyckats överträffa våra försäljningsmål.

Samtidigt har vi även lyckats skapa en rättvis, härlig och smått unik företagskultur där gränserna mellan kollegor och nära vänner snabbt suddas ut. För vi tror på att om man trivs där man är och arbetar som ett team kommer man orka gå den där extra milen som i slutändan gör skillnaden. Välkommen till oss du också.

 

Konsten att sälja något som inte finns

Vi är väl medvetna om att vår produkt är smått unik. Och det var egentligen anledningen till att vi tog beslutet att uteslutande specialisera oss inom området nyproduktion. För att få någon att göra sitt livs viktigaste affär baserat på något som ännu inte finns är minst sagt en utmaning. En utmaning vi är villiga att anta. Ja, rent av ser fram emot – varje dag.

Är vi galna? Kanske lite. Men på det där bra sättet som krävs för att leda utvecklingen framåt. För att utmana gamla normer, tänka kreativt och ständigt söka nya vägar för att hitta alternativa lösningar har blivit vårt signum och vår starkaste tillgång i den hårdnande konkurrensen om köparna. Vi kallar oss istället lite stolt för nytänkare. Några som vågar trampa sin helt egna stig – kantad av en gnutta galenskap. En stig som kanske en dag banar väg åt en hel bransch.

Tänker du också utanför kvadraten?

Är du en slipad pärla som uppskattar högt i tak, lysande framtidsutsikter, goda kommunikationer och ett arbetsliv i konstant söderläge? Nog för att vi faktiskt erbjuder allt det, men hos oss lägger vi gärna de gamla flosklerna åt sidan. Om du istället letar efter ett härligt gäng nytänkande mäklare som vill leda vår bransch i en positiv riktning – är du mer än välkommen till oss.

För ser man sina kollegor som sin starkaste resurs tar man också deras välmående på största allvar. Därför är vi måna om att skapa en kultur och miljö där alla kan trivas och utvecklas. En plats där du inte måste vara – utan snarare vill vara. Det kan innebära att sent på kvällen få hjälp eller avlastning med svåra juridiska frågor, eller coachning i hur du bättrar på dina färdigheter inför kontorets nästa padelturnering. I vår egen whatsapp-grupp Kvadraterna finns (nästan) inga filter.

Att vi även erbjuder den trygghet som en grundlön, pensionssparande, friskvårdsbidrag och personalförsäkringar skänker ser vi mer som en självklarhet och en förutsättning för att du ska trivas hos oss. För om du mår bra idag, kommer du antagligen göra ett bättre jobb imorgon. Och det är så vi vinner i längden. Hör av dig så bokar vi in en visning av din nya arbetsplats.

Jobba hos oss

Vill du vara med och lägga grunden för framtidens mäklarbyrå inom nyproduktion? Ingå i ett kreativt team som vill leda bostadsutvecklingen i en positiv riktning? Vi erbjuder en arbetsplats med schyssta villkor och är alltid på jakt efter fler nytänkare. Som du. Vi hörs!

Se alla lediga tjänster

Ledig tjänst

Heltid

Göteborg

Fastighetsmäklare – förmedling av befintliga bostäder (villa/BR)

Nu breddar vi oss ytterligare och tar oss an Göteborgs befintliga bostäder! Vi söker dig som delar vår vision av en ny typ av mäklartjänst som är till fördel för både mäklare, säljare och köpare.

Ledig tjänst

Heltid

Stockholm

Fastighetsmäklare/Delägare Nyproduktion - Stockholm

Nu tar vi det efterlängtade steget och startar upp Nya Kvadrat Mäklarbyrå i Stockholm! En unik mäklartjänst dedikerad åt förmedling av nyproducerade bostäder.