Kontor

GöTEBORG

Östra Hamngatan 19

Snabbfakta
Adress
Östra Hamngatan 19, 411 10 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
180 kvm

Flexibel kontorslokal i guldläge!

Välkommen till Östra Hamngatan 19. Intill Gustav Adolfs torg och mitt emot Nordstan ligger denna äldre, charmiga fastighet. Här välkomnas du av en representativ entré och ett vackert trapphus, som några trappor upp leder leder till en flexibel kontorslokal. Lokalen går att hyra som en enda enhet på 442 kvadratmeter, eller dela av i storlekarna 181 kvadratmeter respektive 261 kvadratmeter. Med högt i tak, spröjsade fönster och fint ljusinsläpp finns alla möjligheter att skapa en trivsam kontorsmiljö för ert företag. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Staden Göteborg grundades 1621 av Gustav ll Adolf, och torget, där de berömda orden "här ska staden ligga" är namngivet efter honom. Det är inte en slump att stadsdelen till stor del är byggd utifrån platsen. Här befinner du dig i historiens vindsslag med närhet till allt som kan önskas; oslagbara förbindelser, stort service- och shoppingutbud, närhet till vatten och flertalet restauranger.
Kommunikation
Kollektivtrafiken hit är troligtvis den bästa i Göteborgs innerstad. Närmaste hållplatsen är Lilla Bommen och nås precis utanför fastigheten. Runt hörnet ligger Brunnsparken och tar du en en promenad igenom Nordstan hamnar du vid Göteborgs centralstation. Här går förbindelser till Göteborgs alla stadsdelar. För den som kör bil går E45 förbi bredvid och parkering finns att hyra i Nordstans parkeringshus.

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*