Kombilokal

GöTEBORG

Kryptongatan 9

Snabbfakta
Adress
Kryptongatan 9, Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kombilokal
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
378 kvm

Kontors-, kombi- eller lagerlokal i populärt industriområde

På Kryptongatan 9, granne med Astra Zeneca och andra välkända industriföretag, kan vi nu erbjuda en kombilokal som består av kontor och lager. Kontoret, på 225 kvadratmeter är beläget på plan 2 med en interntrappa som leder ner till lagerdelen om 153 kvadratmeter. Lagret har en takhöjd på 3 meter med en markport samt en bredare dörr. Kontorsdelen kommer att renoveras i samråd med nästa hyresgäst och här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Dessa ytor passar utmärkt för er som söker kontors-/lagerlokal nära Göteborg med gott om parkeringsmöjligheter.

Området

Kommunikation
Avstånd till påfart E6: 1,1 km Avstånd till påfart Söderleden: 1,3 km Avstånd till närmsta busshållplats: 3 minuter Buss 758, via Mölndal och ändhållplats Heden på under 30 minuter.
Service
I närområdet finns stort utbud av flertalet lunchrestauranger, allt från klassisk husmanskost till internationella rätter. I anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringar att hyra och för den som kör elbil och önskar laddstolpe finns planer att installera detta.
Övrigt
Här blir ni grannar med Bilprovningen och Musikservice. Kan vi matcha ytorna enligt era önskemål? Kontakta oss så utforskar vi möjligheterna!

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*