Är du vår nästa kollega?

Uppskattar du högt i tak, lysande framtidsutsikter, goda kommunikationer och ett arbetsliv i konstant söderläge? Nog för att vi faktiskt erbjuder allt det, men hos oss lägger vi gärna de gamla flosklerna åt sidan. Om du istället letar efter ett härligt gäng nytänkande mäklare som vill leda vår bransch i en positiv riktning – är du mer än välkommen till oss.

För ser man sina kollegor som sin starkaste resurs tar man också deras välmående på största allvar. Därför är vi måna om att skapa en kultur och miljö där alla kan trivas och utvecklas. En plats där du inte måste vara – utan snarare vill vara. Det kan innebära att sent på kvällen få hjälp eller avlastning med svåra juridiska frågor, eller coachning i hur du bättrar på dina färdigheter inför kontorets nästa padelturnering. I vår egen whatsapp-grupp Kvadraterna finns (nästan) inga filter.

Att vi även erbjuder den trygghet som en grundlön, pensionssparande, friskvårdsbidrag och personalförsäkringar skänker ser vi mer som en självklarhet och en förutsättning för att du ska trivas hos oss. För om du mår bra idag, kommer du antagligen göra ett bättre jobb imorgon. Och det är så vi vinner i längden. Hör av dig så bokar vi in en visning av din nya arbetsplats.