Din nästa säljorganisation?

Att förmedla både nyproduktion och befintliga bostäder är lite som att be förbundskaptenen i fotboll att även träna handbollslaget. Därför grundades vi med ett tydligt syfte – att helt fokusera på försäljningen av nyproduktion och genom nya metoder och tekniska verktyg utveckla skräddarsydda modeller för hur det görs bäst. Resultatet? Flest antal sålda nyproducerade bostäder i Storgöteborg och långvariga samarbeten med flera av de största bostadsutvecklarna. Att vi samtidigt kommer ha väldigt kul och en givande resa tillsammans ser vi bara som en bonus.

Välkomna till en helt nytänkande mäklarbyrå.

anlita oss

Varför Nya Kvadrat?

Specialister på nyproduktion
Hur blir man expert inom något? Genom att helt fokusera på en sak. I vårt fall är det nyproduktion. För vi vet lika väl som ni att det är en stor skillnad mellan att sälja befintliga bostäder gentemot nyproducerade. Därför har vi utvecklat vår tjänst så att den enkelt kan skräddarsys för att möta upp era behov – vilken fas ni än befinner er i projektet. Men vi har även tagit fram unika säljtekniker och metoder som lättare konverterar kunderna och skapar en bättre kundresa. Så att när ni väl väljer oss som er externa säljorganisation kan ni vara trygga med att ert projekt kommer visas på bästa möjliga sätt.

Vi känner era kunder
Visste du att en av de vanligaste frågorna vi får av våra kunder gäller var de ska placera sin TV? En av många avgörande insikter som kan vara bra för er att ha med er när ni tar fram nästa planlösning. För när det kommer till vad nyproduktionskunden drömmer om så har vi hört nästan allt. Dagligen samtalar vi med hundratals frågvisa intressenter som förser oss med färsk data – marknadskännedom som vi kan hjälpa er att omsätta till taktiska affärsmål. Därför kommer vi gärna in tidigt i processen och ger strategisk rådgivning som stöttar försäljningen. För det är alltid enklare att ändra sig innan väggarna väl är byggda.

Kreativa problemlösare
Ett gammalt talesätt är att lägenheten säljs redan i hallen. Men vad gör man när det inte finns en hall? För att få någon att göra sitt livs största investering utan att kunna visa upp bostaden krävs nya säljtekniker och specialistkunskaper. Med stöttning av de senaste tekniska hjälpmedlen och en rejäl portion kreativitet utmanar vi oss ständigt med att hitta nya sätt att presentera våra kunders projekt. Helhetslösningar och metoder som både skapar förtroendet och tryggheten som oftast krävs för att tippa kunden i rätt riktning. Som ni kommer märka finns det nämligen en välgrundad anledning till att vi vågar kalla oss nytänkare.

Från planeringsbräde till tillträde

Som ni kanske märkt skiljer vi oss lite från vanliga mäklarbyråer. Vi erbjuder nämligen även strategisk rådgivning genom hela processen – från områdeskännedom vid markköpet till överlämningen av nycklarna. Genom att komma in tidigt i projekteringen kan vi bistå med dagsfärska marknads-, målgrupps- och prisanalyser som säkerställer att er produkt matchas med målgruppens behov, önskemål och plånbok.

Baserat på vårt grundliga förarbete hittar vi sedan tillsammans en anpassad marknads- och försäljningsstrategi för projektet. Vi arbetar dagligen med stora och små bostadsutvecklare och kan enkelt skräddarsy uppdraget efter era förutsättningar eller hur långt ni redan kommit. Så medan ni cementerar husgrunden, bygger vi upp drömmen hos kunderna om att en dag bo där.

Kontakta oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Gustav Johansson

gustav.johansson@nyakvadrat.se0734-05 00 05

Malin Ring

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Malin Ring

malin.ring@nyakvadrat.se0735-10 86 60

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Adam Andreasson

adam.andreasson@nyakvadrat.se0766-01 00 01

Genomförda projekt

Hittills har vi genomfört ett 80-tal projekt och förmedlat över 4000 nyproducerade bostäder till lyckliga köpare.