Nya Kvadrat Mäkleri - Premium för alla

Alla förtjänar att ens bostad presenteras och marknadsförs på allra bästa sätt. Våra mäklare har lång erfarenhet och vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar. Tillsammans med stans bästa fotografer och stylister har vi byggt ett framgångsrikt team som ger dig bästa förutsättningar att lyckas med din bostadsaffär.

Vi drivs av att skräddarsy varje affär där vi genom digitala metoder och tekniska verktyg når ut till kvalitativa kunder som söker bostad aktivt.
Välkommen till ett nytänkande & personligt mäkleri.

anlita oss

Varför Nya Kvadrat Mäkleri?

Premium för alla
Visst är det viktigt att du som säljare känner att vi gör allt för att din bostad presenteras, marknadsförs och visas upp på bästa möjliga sätt. Oavsett vilken bostad du vill sälja genom Nya Kvadrat Mäkleri är vårt löfte till dig att vi kommer ge dig bästa förutsättningar för att lyckas, oavsett om det är en etta på 25 kvm eller ett slott du önskar sälja. Vi tummar aldrig på vår leverans och kvalité och förstår värdet av att varje detalj gör skillnad.

Stans bästa Team
Vi som arbetar på Nya Kvadrat har lång erfarenhet och förstår hur viktigt det är att arbeta med proffs i alla led. Under åren har vi handplockat stans bästa fotografer, stylister, reklambyråer och marknadsplatser för bostäder där vi tillsammans paketerar en tjänst utöver det vanliga. Förbered dig på en service utöver det vanliga.

Vi har kvalitativa spekulanter
Det är idag lätt att driva intresse och prata om milslånga köparregister som står och väntar utanför din dörr. Tyvärr är kvalitén på dessa spekulanter väldigt låg. För att du ska vara säker på att vi når kvalitativa spekulanter som på riktigt vill köpa din bostad har vi beprövade metoder som gång på gång visat sig framgångsrika.

Varför Nya Kvadrat Nyproduktion?

Specialister på nyproduktion
Hur blir man expert inom något? Genom att helt fokusera på en sak. I vårt fall är det nyproduktion. För vi vet lika väl som ni att det är en stor skillnad mellan att sälja befintliga bostäder gentemot nyproducerade. Därför har vi utvecklat vår tjänst så att den enkelt kan skräddarsys för att möta upp era behov – vilken fas ni än befinner er i projektet. Men vi har även tagit fram unika säljtekniker och metoder som lättare konverterar kunderna och skapar en bättre kundresa. Så att när ni väl väljer oss som er externa säljorganisation kan ni vara trygga med att ert projekt kommer visas på bästa möjliga sätt.

Vi känner era kunder
Visste du att en av de vanligaste frågorna vi får av våra kunder gäller var de ska placera sin TV? En av många avgörande insikter som kan vara bra för er att ha med er när ni tar fram nästa planlösning. För när det kommer till vad nyproduktionskunden drömmer om så har vi hört nästan allt. Dagligen samtalar vi med hundratals frågvisa intressenter som förser oss med färsk data – marknadskännedom som vi kan hjälpa er att omsätta till taktiska affärsmål. Därför kommer vi gärna in tidigt i processen och ger strategisk rådgivning som stöttar försäljningen. För det är alltid enklare att ändra sig innan väggarna väl är byggda.

Kreativa problemlösare
Ett gammalt talesätt är att lägenheten säljs redan i hallen. Men vad gör man när det inte finns en hall? För att få någon att göra sitt livs största investering utan att kunna visa upp bostaden krävs nya säljtekniker och specialistkunskaper. Med stöttning av de senaste tekniska hjälpmedlen och en rejäl portion kreativitet utmanar vi oss ständigt med att hitta nya sätt att presentera våra kunders projekt. Helhetslösningar och metoder som både skapar förtroendet och tryggheten som oftast krävs för att tippa kunden i rätt riktning. Som ni kommer märka finns det nämligen en välgrundad anledning till att vi vågar kalla oss nytänkare.

Vi är inte som andra mäklarbyråer

 

Från planeringsbräde till tillträde

Som ni kanske märkt skiljer vi oss lite från vanliga mäklarbyråer. Vi erbjuder nämligen även strategisk rådgivning genom hela processen – från områdeskännedom vid markköpet till överlämningen av nycklarna. Genom att komma in tidigt i projekteringen kan vi bistå med dagsfärska marknads-, målgrupps- och prisanalyser som säkerställer att er produkt matchas med målgruppens behov, önskemål och plånbok.

Baserat på vårt grundliga förarbete hittar vi sedan tillsammans en anpassad marknads- och försäljningsstrategi för projektet. Vi arbetar dagligen med stora och små bostadsutvecklare och kan enkelt skräddarsy uppdraget efter era förutsättningar eller hur långt ni redan kommit. Så medan ni cementerar husgrunden, bygger vi upp drömmen hos kunderna om att en dag bo där.

 

Din nästa säljorganisation?

Att förmedla både nyproduktion och befintliga bostäder är lite som att be förbundskaptenen i fotboll att även träna handbollslaget. Därför grundades vi med ett tydligt syfte – att helt fokusera på försäljningen av nyproduktion och genom nya metoder och tekniska verktyg utveckla skräddarsydda modeller för hur det görs bäst. Resultatet? Flest antal sålda nyproducerade bostäder i Storgöteborg och långvariga samarbeten med flera av de största bostadsutvecklarna. Att vi samtidigt kommer ha väldigt kul och en givande resa tillsammans ser vi bara som en bonus.

Välkomna till en helt nytänkande mäklarbyrå.

Sälj din bostad med oss

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson

julia@nyakvadrat.se0701-09 09 08

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

zara@nyakvadrat.se0701-03 83 90

William Wirtberg

Fastighetsmäklare

William Wirtberg

william.wirtberg@nyakvadrat.se0704-35 92 07

Sälj nyproduktion med oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Gustav Johansson

gustav.johansson@nyakvadrat.se0734-05 00 05

Malin Ring

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Malin Ring

malin.ring@nyakvadrat.se0735-10 86 60

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare nyproduktion

Delägare

Adam Andreasson

adam.andreasson@nyakvadrat.se0766-01 00 01

Hittills har vi genomfört ett 80-tal nyproduktionsprojekt och förmedlat över 4000 bostäder till lyckliga köpare.