Kontor

GöTEBORG

Vallgatan 38

Snabbfakta
Adress
Vallgatan 38, 411 16 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
168 kvm

168 kvm kontor utan fastighetsskatt i representativ fastighet

Välkommen till denna lokal med en yta på 168 kvm i hjärtat av Göteborgs centrum. Belägen på andra våningen med hissåtkomst och tillgång till en gemensam uteplats, erbjuder denna lokal en unik möjlighet för din verksamhet. Lokalen är indelad i stora och rymliga rum, vilket ger en flexibel layout som kan anpassas efter dina behov i samråd med fastighetsägaren. Missa inte chansen att säkra den här lokalen. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och boka en visning idag!

Området

Omgivning
Läget på Vallgatan 38 är oslagbart med närhet till stadens bästa restauranger, shopping och nöjesliv. Det är en plats där din verksamhet verkligen kan blomstra och dra nytta av det pulserande citylivet.
Kommunikation
Lokalen på Vallgatan 38 har utmärkta kommunikationer som gör den lättillgänglig oavsett ar du kommer från. Närmaste hållplats ligger utanför dörren, vilket gör det enkelt för både anställda och kunder att nå platsen med spårvagn eller buss. Dessutom har fastigheten bekväm tillgång till Göteborgs centralstation, vilket gör det smidigt för pendlande personal och besökare att ta tåget till och från andra städer och regioner. Om du föredrar att ta bilen, finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten, inklusive allmänna parkeringsplatser och parkeringshus. Detta gör det bekvämt för alla som kommer med egen bil.

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*