Kontor, Butik

GöTEBORG

Vallgatan 2

Snabbfakta
Adress
Vallgatan 2, 41116 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
289 kvm

Exklusiv lokal i attraktivt läge

Välkommen till denna rymliga lokal om 289 kvm som nyligen renoverats till hög inredningsstandard. Med en flexibel planlösning passar den perfekt för showroom, kontor eller butiksverksamhet, redo att bli skyltfönstret för ert företag. Ta chansen att placera er i en miljö där stil, funktion och läge går hand i hand. Kontakta oss idag för mer information om Vallgatan 2!

Planlösning

Området

Omgivning
En lokal belägen i korsningen Vallgatan/Kaserntorget med granne till både Da Matteo och Grandpa, här är platsen att vara för dig som söker en attraktiv adress för kontor/showroom eller butik. Med de välkända och omtyckta gatorna Vallgatan utanför och Västra Hamngatan runt hörnet befinner du dig mitt i city med stans bästa utbud.
Kommunikation
Hit är kollektivtrafiken exemplarisk, med Grönsakstorget och Domkyrkans hållplatser precis utanför. På 5-10 minuters promenad nås även Kungsportsplatsen och Stenpiren. Hit kan du alltså ta dig kollektivt med buss, spårvagn eller båt. Besöksparkering finns såväl på Grönsakstorget som Kaserntorget och även en del parkeringar längs med gatorna vid Domkyrkan. Dessutom finns flertalet parkeringsgarage i närområdet.
Service
Här finns all tänkbar service, oavsett om det gäller ett snabbt ärende till en butik eller en lunch ute. Med Da Matteo, Jinx Foodtruck, Tavolo och flertalet andra välkända restauranger- och caféer. Inom gångavstånd är också träning nära till hands, med Fitness24Seven och Friskis & Svettis runt hörnet.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*