Restaurang, Övrigt

GöTEBORG

Teatergatan 10

Snabbfakta
Adress
Teatergatan 10, 41135 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Restaurang, Övrigt
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
265 kvm

Eventlokal vid Avenyn!

Välkommen till Teatergatan 10, Göteborg. Parallellgata till Avenyns paradgata, med grannar som Köket, Gränden och Excet, erbjuds en unik möjlighet att skapa en ny destination på en riktigt bra adress. Lokalen är utrustad med inredd bar, diskrum och ett par WC. Har du en spännande affärsidé och vill vara med och bidra till den härliga puls som genomsyrar området? Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Avenyn är ett utav de områdena i Göteborg som har störst utbud på butiker, restauranger och nattklubbar. På den nästan 1 kilometerlånga gatan flockas mängder av turister året om. Längs Teatergatan har flertalet nya och spännande aktörer dykt upp, vilket har uppmärksammat gatan ytterligare. Just nu pågår även ett stort detaljplanearbete för att stärka Avenyns identitet än mer. Se till att ta chansen att etablera er och vara med på resan!
Kommunikation
Teatergatan 10 ingår i en utav de mest lättillgängliga adresserna i Göteborgs innerstad. Cirka 100 meter från lokalen ligger spårvagnshållplatsen Valand och inte långt ifrån nås även Kungsportsplatsen och busshållplatsen Heden.
Service
Tillträde kan ske omgående enligt överenskommelse.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*